من که 6 گیگ دانلود کردم 1 گیگ مونده بود که همش پرید منم میزارم واسه بعد
من که 6 گیگ دانلود کردم 1 گیگ مونده بود که همش پرید منم میزارم واسه بعد
ناراحت نشیا
ولی هاها حال کردم!
100 بار گفتیم نکنید
=)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ناموسا من به همتون گفتم خودم نذاشتم :imhighplz: :ultimatehighplz: :sawthatplz: :imwinkingplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینترنتم خدارو شکر این ماه برا دانلود خوب نبود وگرنه منم اینطوری میشدم
من دیشب داشتم tree tag بازی می کردم الان زده 7.1 gig آپدیت
VOLVO
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
به نظر من که صبر کنید از بتا در بیاد بعد با خیال راحت دانلود کنید، ولی حالا اگه خیلی عجله دارین قبل و بعدش Backup بگیرین تا مشکلی پیش نیاد.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
رهی (06-19-2015)
داشتم لیست باگ ها میخوندم زده بود Illusions could sell items
__________________________________________________ ______
همین الان هواستم برم یک دست Dota2 معمولی دیگه اونم اجازه نمیده حتما باید این 5.5GB لعنتی رو دانلود کنم
چه گیری افتادیم.
ویرایش توسط UnHoLy666 : 06-19-2015 در ساعت 08:19 PM
go kill ur self if u cant play dota2
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ئای خدا استیم لعنتت کنه 5 گیگ پریده تا الان هی میخاد دان کنه
axaxaxaax
now cry
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©