ناموسا شما برا 2 گیگ اینجوری میکنید سرعتتون چقدره مگه ؟؟؟؟ ............ من فیلم دانلود میکنم متوسط هر دفعه 1.2 گیگ هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
ناموسا شما برا 2 گیگ اینجوری میکنید سرعتتون چقدره مگه ؟؟؟؟ ............ من فیلم دانلود میکنم متوسط هر دفعه 1.2 گیگ هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (06-16-2015),Soul Keeper (06-16-2015),WardeN (06-18-2015)
چرا دل مارو خالی میکنی عاامو ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
باو 2 گیگ چیه ؟؟
خیلی باشه 700مگ
میام براتااا
♥invO
الان خوشحالی نت خوبی داری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرعت دانلود من 60
پینگ 400
همیشه با کاهش پینگ بازی میکنم
اینترنت حجمی مخابرات 1mb
به دلیل فیبر نوری بودن منطقه از شرکتی غیر از مخابرات نمیتونم سرویس اینترنت بگیرم
همزمان از 4 سیستم هم استفاده میکنیم
در حال حاضر هم 150 گیگ حجم دارم ! ماه قبل 250 بود
و به این اینترنتم افتخار میکنم
شما هم خوشحال باش با نتت !!
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
مخابرات هیچوقت به محله ای که فیبر نوری داشته باشه نت نمیده عزیز چون یه باند رو به 16+ نفر میدن فیبر نوری به باند فشار میاره و نمیزاره بقیه راحت از نت استفاده کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مطمئنن محلتون یا حداقل کوچه شما خطش فیبر نوری نیست
مطمئنی ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه من از آسیاتک خواستم بگیرم به من گفتن منطقه ی شما فیبر نوریه نمیتونیم سرویس بدیم !!!
های وب هم همینو گفت...
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
سرعت دانلود ما ۱۵k هست
سرویس هم ۱۲۸ نامحدود
فیلم رزیوم داره ولی اپدیت ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید همه ی اپدیت رو یه جا دانلود کرد بدون خاموش کردن کامپیوتر !!! ( نت من هم حجمیه )
اگه میشد مثلا نصف اپدیت رو امروز بگیرم بقیه اش رو فردا حتی 6-5 گیگ میومد هم اشکالی نداشت
ویرایش توسط Deadking : 06-18-2015 در ساعت 04:56 PM
یه مشکل دیگه ای هم که داره 5-6 گیگ دانلود میکنی بعد خود به خود پاک میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
یعنی چی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که هر دفعه 100 بار pause and resume میکنم
شاید استیم من فرق میکنه![]()
شما حتما موقع resume و pause کامپیوتر رو خاموش روشن نمیکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه بار کامپیوتر رو خاموش کنی کل اپدیت حذف میشه باید دوباره از اول اپدیت کنی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©