لطفا معنی Beta رو درک کنید
من که هر چی کاستوم مپ میرم بعد از چند دقیقه بازی قفل میکنه میپره بیرون
دقیقا برای منم همینطورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
من این تاپیک رو اصلا نخونده بودم (کاش می خوندم)
امروز 7 gig رو دانلود کردم وقتی install رو زدم دوباره شروع کرد به dl دیوونگی اگه شما هم بخواید دانلود کنید
valve is mother fu*er bi*ch
ass hol
اعصابم تخ*یه
چیزی از دست ندادی دیر یا زود همه باید دانلودش کنیم زیاد غصه شو نخورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشیدا ولی لطفا این نظر بزارید مه دوستان بدونن
با سلام
بنده داشتیم پوج وارز پلی میدادیم حال میکردیم نتم داغون بود ورکشاپ دوتا ریبرن داشت دانلود میشد استب هم نمیشد رفتم تو لیبرری اون تیک دونا ریبرن برداشتم بعد دیدم دیگه اجرا نمیشه از بازی هم پرید بیرون رفتم استیم ساپورت
هر چی گفتم کردم ولی نشد پوشه استیمم از 40 گیگ شده بود 25 گیگ :imhorrifiedplz::imhorrifiedplz::imhorrifiedplz::i mspeechlessplz: فقط we know valve is mot*er f*cka
ولی یه چیزی بهتون بگم خدایش از وقتی دوتا ریبرن گرفته بودم اصلادوتا رو پلی نمیدادم بهتر شد
خیلی بد شده بود اصلا نزدیک دوتا نمیشدم ولی الان دیگه کاستم گیمی نیست پلی بدم یه بازی تو یه تریلر دیدم گفتم بیام پلی بدم به اون نکشید :imhorrifiedplz: عقده ای شدم :wthplz::frageplz::frageplz:mahbodfm@gmail.com
چرا ؟ مگه چه ایرادی داشت ریبورن ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان میشه راهنماییم کنید که چه جوری dlc reborno از یه سیستم به یه سیستمه دیگه انتقال بدم ؟
من یه بک اپ از دوستم که dlc رو دان کرده بود گرفتم حالا که ریستور کردم فقط دوتا هست بدون dlc چیکار کنم که درست بشه ؟:smile42::smile42:
ممنون میشم کمکم کنید
با سلام من این نظراتو خوندم ولی بازم سوالاتی برام موند
1-سیستم mmrقراره تغییر کنه بعد از اجباری شدن Reborn؟
2-من فقط میتونم شبا دانلود کنم ولی pc میتونه همیشه روشن باشه بعد pauseبزارم صبح ها از اول دانلودش نمیاد
3-با سیستم نفتی هم کار میکنه
4-دوباره یابد dl کنم یا که خیر
ممنون میشم جواب بدید
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
1-نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2-اگه شما pause بزنی و دوتا آپدیت بده باید دوباره دان کنی(خودم اولین بار 3گیگ دانلود کردم به خاطر همین رست شد دفعه دوم بدون pause دانلود کردم)
3.اگه میخوای گرافیک رو ultra بزاری نه ولی با تنظیمات پایین شاید
4.اگه الان دانلود کنی دیگه نیاز نیست ولی بعدا اجباری میشه.
n.0 n@me (08-10-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©