دوستان ti هم تموم شد کسی خبر نداره کی قرار هست ریبورن اجباری بشه؟
دوستان ti هم تموم شد کسی خبر نداره کی قرار هست ریبورن اجباری بشه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
پس اگه اینجوری هست اگه بخوام بخرم به مشکل نمیخورم و چند روز طول میکشه با پست پیشتاز بیاد و دیگه اپدیت نمیخواد؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
اگه اخرین آپدیت باشه که نه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه نمیخواد.
n.0 n@me (08-10-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شنیدم تا آخرای تابستان یا مهر قراره که دوتا2 معمولی یا غیر فعال بشه یا حداقل فقط برای بازی آفلاین بشه استفاده کرد .
"I'm the beast of bedtime tales."
دوستان واقعا پینگ خیلی بهینه میشه ؟ من بخاطر پینگ دارم از دوتا 2 جدا میشم و میرم دوتا 1 ، اما واقعا دوس ندارم ولی پینگ خیلی کلافم کرده
Deadking (08-11-2015)
آره . من لگم کمتره توی reborn همچنین لگ و تیک گرافیکی هم کمتره . در کل بهتر از دوتا2 معمولیه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
پینگ نه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما افت فریم بازی میشه گفت از بین میره و باعث میشه گیم پلی روون تر بشه.
dota 2 reborn همون دوتا ه دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا معمولی و غیر معمولی نداریم که :\
اسم اپدیتش reborn هست.
همون دوتا هستش که با موتور گرافیکی بهتر بازسازی شده و کیفیت بازی بالا تر رفته.
پنهان کننده: اینم یه عکس با بالاترین کیفیت بازی(یکم مجبور شدم کیفیت عکس رو کم کنم)
کی گفته قراره ریبورن آپدیت اجباری بشه ؟
لطفا یه نفر مدرک بده
یه ادم بی شعور به نام Valve . تو اپدیتشون نوشته بودن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جالبه من توی دوتا 1 فول لگ بودم ولی توی دوتا 2 کوچکترین لگی ندارم !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیلش معلوم نیس !!!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©