Stack چی هست اصن میشه توضیح بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ty dude
Stack چی هست اصن میشه توضیح بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ty dude
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
dude استک یعنی کریپ ها رو ثانیه 53 بکشی بیرون تا کریپ های بیشتری بوجود بیاد همین.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خب کریپ ها ی دایر یا ریدینت که نمیشه کشیدشون بیرون خودشون میان بیرون اون کریپ های جنگل هست که دقیقه 53 میشه استک کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
هست .... شرط نمیبندم ولی وقتی ریبورنو گرفتم نشونت میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا نمیشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه کمپ هارو میشه برای مثال anient ها رو شما ثانیه 53 یه صربه بشون بزن میان دنبالت و شما برو یه سمت دیگه که وقتی 1 دقیقه شد کریپ های جدید بیان تو اون کمپ
نه این فرق داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 2تا گیم هم رفتم هر 2تا اینطوری بودن.
میخواستم به کسی که اینقدر stack کرده commend بدم
آره عرض کردم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یه باگ جدید هست که ancients creep های dire خود به خود stack میشه من اونو نمیگم ..... کلا همه ی camp ها رو به صورت دستی میشه نامحدود stack کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قضیه ی این script برای helm جدیده ؟ میگن به script هست وقتی یه کریپی رو با helm واسه خودت میکنی خودش میره ancient creep هارو سر موقع stack میکنه بدونه اینکه شما دستی داشته باشی ( من یه دست بازی رفته بودم یکی به یکی دیگه اینو گفت )
اینکارو معمولا خود بازیکن ها انجام میدن ،من نشنیدم اسکریپت باشه،آخه دادا وقتی طرف داره هدایتش میکنه یه جا ساکن وایساده و کار دیگه ای نمیکنه.،ولی به نظر من! دندی و پروها از اسکریپتی چیزی برای هدایت کوریور استفاده میکنن ،آخه مگه به اون سرعت میشه واقعا؟
این روش script نیست ولی تفاوت آن چنانی هم با script نداره ( تا الان نمیدونستم ، الان خیلی خوب شد واسم ) :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: لینک
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©