خب کریپ ها ی دایر یا ریدینت که نمیشه کشیدشون بیرون خودشون میان بیرون اون کریپ های جنگل هست که دقیقه 53 میشه استک کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب کریپ ها ی دایر یا ریدینت که نمیشه کشیدشون بیرون خودشون میان بیرون اون کریپ های جنگل هست که دقیقه 53 میشه استک کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
چرا نمیشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه کمپ هارو میشه برای مثال anient ها رو شما ثانیه 53 یه صربه بشون بزن میان دنبالت و شما برو یه سمت دیگه که وقتی 1 دقیقه شد کریپ های جدید بیان تو اون کمپ
آره عرض کردم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اینکارو معمولا خود بازیکن ها انجام میدن ،من نشنیدم اسکریپت باشه،آخه دادا وقتی طرف داره هدایتش میکنه یه جا ساکن وایساده و کار دیگه ای نمیکنه.،ولی به نظر من! دندی و پروها از اسکریپتی چیزی برای هدایت کوریور استفاده میکنن ،آخه مگه به اون سرعت میشه واقعا؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این روش script نیست ولی تفاوت آن چنانی هم با script نداره ( تا الان نمیدونستم ، الان خیلی خوب شد واسم ) :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: لینک
ثاینه 53 نه دقیقه 53.
سلام دوستان ما نشستیم 2 روز دانلود کردیم حالا که بازی رو اجرا میکنم میبینم نصف صفحه سیاهه فقط گزینه های سمت راست هست وقتی هم که play رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته جز اینکه همون یه دکمه هم دیکه غیر فعال میشه و هیچ اتفاقی هم نمیاقته
اعصابم خراب شده خیرسرمون این همه دانلود کردیم بازیمون هم به فنا رفت کسی هست این مشکلات رو داشته باشه؟ کسی راه حلی داره ؟دیگه اعصاب نمونده واسم
باو یعنی هیچ کس نیست کمک کنه به ما؟ همه روون بازی میکنن؟
دوستانی که ریبورن دارن کمک کنن لطفا ببینید این قسمت sujjest item قبلا توی دوتا2 معمولی برای erly game یه سری آیتم پیشنهاد میداد برای mid game یه سری و برای late game هم یه سری آیتم پیشنهاد میداد ،الان مال من چرا اینطوری نیست؟ اینم عکس...
همونطوری که میبینید توی sujest item هیچ آیتمی پیشنهاد نشده،! یکی میگفت مال اون اینطوری نیست، لطفا کمک کنید ..
هر چی همه به ما کمک کردن به تو هم میکنن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©