مسابقات dAb در ایام رمضان سال 94 - صفحه 30

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه زمانی براتون راحتتره که تو بازی ها شرکت کنید؟

رأی دهندگان
38. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ساعت 5 بعد از ظهر

8 21.05%
  • ساعت 7 بعد از ظهر

2 5.26%
  • ساعت 9 شب

15 39.47%
  • ساعت 11 شب

13 34.21%
صفحه 30 از 33 نخستنخست ... 202829303132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 291 به 300 از 322
  1. Top | #291

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    3565
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_ai69 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    من dagon رو همینجوری بستم الکی الکی ، از اول من میدونستم این بازی چه روالی خواهد داشت که اگر دوستانی که میدیدن اول جمله توی بازی این بود ( من میرم mid feed میدم ) اما با این وجود اینکار رو نکردم گفتم بازی بچه ها خراب نشه ، وگرنه اگر تیم و کری ما بازی درست میکرد ساپورتی بکردم که تو عمرش تو بازی های خودش این ساپورت رو ندیده باشه ، در کل بازم ward میگرفتم هم دوستان شاهد هستن هم replay هست بعد slark دقیقه 50 میگه ward ، حالا نه join داده نه هیچ ، خدا خیرشون بده من که نمیتونم با disrupter جلو huskar و ta واسم که ، بخدا قسم ta هرچی داشت از کیل من داشت من 2 اتکش بودم
    نقل قول نوشته اصلی توسط IR_Prince نمایش پست ها
    به جرئت میتونم بگم بدترین بازی عمرتو این بازی کردی ! در کل بازی فقط 1 بار dark pact زدی اونم جلو ancient camp بود . این تنها قابلیت فارم اسلارکه اونوقت تو با اتک فارم میکردی .
    نقل قول نوشته اصلی توسط [DR.[mmL نمایش پست ها
    بابا بیخیال یه 20باری زدم

در مورد درفت هام هم قبول دارم درفت های بدی کردم

یکی از دوستان هم گفت چرا توی فایت tp کردی منم اینو میگم که اگه gmp منو توی بازی ببینید فقط 450 بود(خیلی کم) با اینکه حدود 250 تا lh زده بودم ؛ حالا شما فرض کن منم همش توی مپ میچخیدم و دنباله فایت بودم اونوقت آیتم نمیاوردم هیچی بازی هم gg میشد

درکل همه به خصوص LA_king و E M I L I O خیلی خوب بازی کردن
    نقل قول نوشته اصلی توسط IR_Prince نمایش پست ها
    توی بازی که فکر کنم بیش از 40 دقیقه طول کشید 20 بار دارک پکت کردی . من که خودم هر موقع از کول در میاد میزنمش ... هیچ ضرری نداره .
    مچ ایدی این بازی که میگید رو بذارید ما هم ببینیم

2. Top | #292

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    2342
    اینکه یکی میگه این با من باشه من بازی نمیکنم و اینها مثل بچه های ابتدایی واقعا مسخرست البته اگه بشه یک کفی برای پلیرایی که میان بذارین طرف با لول 10 پنشه بیاد گیم واقعا وضع huskar خراب بود
    از نظر من درست نیست یکی میا وقت میذاره به جایه اینکه خودش بازیکنه یا به یک کارش برسه ماید میشه بازی مارو نگاه میکنه اینکارارو بکنیم
    {{{ نظر من اینه وقتی یکی میگه این با من بیفته من leave میدم باید اقای پوریا ایشون رو کیک کنه تا از این دست کارا نبینیم }}}
    گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد

3. 6 کاربر مقابل از Persian Leopard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Lone Star (07-14-2015),M.Lo4DinG (07-15-2015),n.0 n@me (07-14-2015),Sharingan (07-14-2015),Viper (07-14-2015),رهی (07-15-2015)

4. Top | #293

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    3981
    یوزرنیم استیم
    noname2088
    من دیروز بازیو نگا کردم
    بازیکنا 3مین کری میخوندن اصلا بازی نمیکنن بعد یکی leave میده
    به نظرم اگه این کری خونی ها نبود خیلی بهتر بود

5. کاربر مقابل از n.0 n@me عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Sharingan (07-14-2015)

6. Top | #294

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    1805
    منم یه بازی کلا رفتم / اینقد یکی flame کرد مین اول هی میگفتم gg ولی آخرش خیلی خیلی آسون بردیم. نمیشه چت رو off کنید ؟:
    “If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”

7. Top | #295

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    1234
    یوزرنیم استیم
    mahdmta
    نقل قول نوشته اصلی توسط Meepo نمایش پست ها
    منم یه بازی کلا رفتم / اینقد یکی flame کرد مین اول هی میگفتم gg ولی آخرش خیلی خیلی آسون بردیم. نمیشه چت رو off کنید ؟:
    1 بازی تو میک حرف زدیم تو دیگه آبروی مارو بردی
    I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough

8. Top | #296

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    1805
    نه نه اتفاقا منظورم تو نبودی اینبار
    “If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”

9. Top | #297

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    3113
    مسابقات تموم شد ؟ ساعت 10 حدودا اومدم بازی بچه هارو ببینم هرچی گشتم لابی رو پیدا نکردم

10. Top | #298

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    157
    با پوریا صحبت می کنم از بازیتون نیفتید....

11. Top | #299

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    2841
    یکم رعایت کنیم بد نیست خداییش.شیخ ک بیکار نیس ما هم ک بیکار نیستیم پس بیاین از بازی های دوستانه لذت ببریم و بیشتر با هم آشنا شیم مگه اومدین GARENA شما؟؟!

چند سالته؟ یکی از ملاک های بازی ها باید سن بشه اگه اینجوری که شیخ به من گفت باشه، ک هست میبینم راس میگه طرف عینه 10 ساله ها اومد داره گریه میکنه تیم بالانس هستا میگه shuf بده میدونی چرا؟ میخواد با رفیقش بیفته خیلی دوس داری با رفیقات بازی کنی اینوایت بده پابلیک برو دعوا نداره ک! میای اعصاب 20 نفر رو خراب میکنی.

همه تو لابی منتظرن طرف میگه GO? میگه نه نه من برم پایتخت!!!! چرا میای؟ هدفت چیه؟ والا ما گنده الکی هستیم همش حرفه بقوله سهراب!

طرف داره بازی رو نگا میکنه spec میگه رنکت چنده حالا وسط بازی! بازی شروع نشده میگه DOTABAZ.COM ی بار گفتی بسته، تیم فایت تموم شده همه داران تو تیم بحث میکنن از اون ور شیخ میگه هیسسسس این میگه Dotabaz.com
    خداییش زشته یکم رعایت کنیم.

طرف میاد آیدیش رو مینویسه تو تاپیک میگه فقط نوبما اشکال نداره؟
    پوریا میره اددش میکنه میدونی چرا؟ چون فقط قراره بازی کنیم اردک طلا به کسی نمیخوان بدن
    .
    واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
    زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
    تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
    اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...

12. 11 کاربر مقابل از رهی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

amin00988 (07-15-2015),♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-15-2015),F[A]CTOR (07-15-2015),H.e.x (07-15-2015),LA_King (07-15-2015),M.Lo4DinG (07-15-2015),Mahdi-Void (07-15-2015),n.0 n@me (07-15-2015),Sharingan (07-16-2015),The Viper (07-15-2015),Viper (07-15-2015)

13. Top | #300

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    والله راستش و اخر این ماجرا رو من بگم : این بازی ها اسمش دوستانه بود اما بعضی ها فکر کردن Ti هستش بعضی ها هم یه کاری کردن که ادم میگفت بچه 5 ساله هم اینکارو نمیکنه من سالی یبار می خواستم بیام بازی اونیم که میومدم تو دهنم زهر میشد . با اینکه توی cast حلق خودم رو پاره کردم اول بازی همون طور که caster های دیگه شاهد بودن من اینطوری میگفتم ( دوستانی که دارن بازی ها رو تماشا میکنند و با سایت برگذارکننده اشنا نیستن و دوست دارن در این سری مسابقات دوستانه شرکت کنند و یک تجربه خوبی براشون باشه میتونند در سایتی که زیرنویس میکنم ثبت نام کنند و...) بعد بچه بازی یک بنده خدای گل کرد هی میزد dotabaz .com ، انگار داره ما رو مسخره میکنه . ادد لیست بنده که برای تماشا منو ادد کردن بعد اینکه cast رو رها کردم اودن گفتن چرا ناراحتی و cast نمیکنی من دلیلی نگفتم ولی به اینجا که کشید میگم ، همه شما که تماشا کردین من با احترام cast میکردم هرچند اشتباهاتی ه داشتم یهو اونایی که معلوم نیست از کجا اومدن تو cast پارازیت میندازن و مسخره بازی میکنن با چت و .... من هرچی محل نمیدم انگار ما مسخره هستیم بیش از 10 نفره بهم پی ام دادن اینم شد بازی همش مسخره بازیه . این نه الان ، نه بعدا روالش درست نمیشه من میگم نه نوب ، بازی رو خراب میکنه ، نه کسی که اولین بازیشه ، من میگم اونایی خراب کردن که ادعاش ک.. خر رو پاره میکنه و در اندازه بچه 5 ساله هم نمیتونه حرف بزنه و رفتار کنه

14. 8 کاربر مقابل از Mohammad_ai69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Apdentist (07-15-2015),♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-15-2015),Deuce (07-15-2015),H.e.x (07-15-2015),Mahdi-Void (07-15-2015),n.0 n@me (07-15-2015),Sharingan (07-16-2015),Viper (07-15-2015)

صفحه 30 از 33 نخستنخست ... 202829303132 ... آخرینآخرین