بابایه جاسوسیم باشه من استفاده میکنم اخه من چی دارم که بخوان جاسوسی منو کنن لول
بابایه جاسوسیم باشه من استفاده میکنم اخه من چی دارم که بخوان جاسوسی منو کنن لول
چون بدون سانسوره فک نکنم ایران بزاره استفاده کنیم !
اما اگه بشه چی میشه . . . . .. . .
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
چطور میخوان نذارن ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه مثل ماهواره 10 ساعت یه بار پارازیت بندازن توش
همه میدونن امریکا + روسیه دارن این کار رو میکنن (البته امریکا فعال تر هست)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موضوع این هست که کدوم منبع گفته تا oct قابل دسترس خواهد بود.
تو یکی از خبر ها زده بود تا نیمه دوم 2015 خوب این جوری باشه دی dec هم (تا دی) جزو نیمه دوم 2015 حساب میشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (07-15-2015)
Deadking (07-15-2015)
من حاظرم این سایت هایی که شیلتر هستن از شیلتر درنیان ولی سرعت نت ام با این اینترنت ماهواره ای چند برابر شه !!!
میگن سرعت دانلود میشه 2-3 مگ در ثانیه با اینترنت ماهواره ای
بعد شرکت هایی مثل مخابرات و شاتل هم مجبور میشن نت 20-30 مگ با قیمت نت 512 بفروشن برای رقابت باهاش
ماهواره ایه هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مطمئن باش قبل از تو به فکر بقیه هم رسیده !! نگران اونش نباش
جاسوسی باشه هک باشه هرچی هم باشه من استفاده میکنم اینجا اینترنت 10مگ میگیری سرعت دانلود 1مگ بر ثانیه است او وقت 80تومان هم ماهی میدی انگار ارث باباشون رو دارن از ادم میگیرن بدون اینترنت هم نمیشه زندگی کرد واقعا اینترنت حجمی دزدیه خدا لعنتشون کنه 4تومان هر گیگ با 3500 میشه تو مالزی اینترنت نا محدود 128 گرفت (البته این و تو یک ویدئو خبری دیدم!)
خدا کنه بیاد پینگش هم خوب باشه که دیگه عالیه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Deadking (07-15-2015)
Deadking (07-15-2015)
ناموسا من تا ساعت 5 بیدار میمونم فقط برای ااینکه از ساعت 2 رایگانهه بیشنم فیلم و اینجور چیزا دانلود کنم تو بهشتیم خودمون خبر نداریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته این دوستا مدیران کشور اونم جلوش میگیرن نت رایگان به اینجا نرسه یا یجوری فیلترش کنن
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Deadking (07-15-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©