حالا چرا نفوس بد میزنید
یه دفعه دیدید واقعا نت نامحدود ابدی به کل جهان داده شد !!!
Problem ؟؟؟
حالا چرا نفوس بد میزنید
یه دفعه دیدید واقعا نت نامحدود ابدی به کل جهان داده شد !!!
Problem ؟؟؟
شما اول باید تو این سیستم با smartphone ثبت نام کنید الکیم نیس
مگه میشه همچین چیزی
الان 2 تا سوال
1:این اینترنت به صورت وای فای یا ... مثلا الان اگه بریم تو قسنت وای فای گوشی یه اسم جداگونه میاد مثلا به جای tp-link یا هر اسمی شبکه دیگه ای میاد؟
2 : بعد کار این شرکت های ارایه دهنده اینترت چی میشه مثل اندیشه یا پارس انلاین و ...؟
ندومبه . واقعا ندومبه :d
1-امید وارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2- امید وارم نونشون آجر بشه.(بخاطر این همه گرون فروشی طی 20 سال)
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mahdi-Void (07-16-2015)
من رسما اینو حرام اعلام می کنم :d
-Closed -
خلایق هرچه لایق ، این همه توی نت خوردن پولتو بعد دلت میسوزه که نونشون ... نون بخره تو سرشون ، کجا دنیا نت به این گرونی دیدی اقا دلش رحم اومده ، حتی فکر اینم خجالت آوره ، برو توبه کن برادر توبه
اگر isp هست کورش میشه دندش نرم میره رقابت میکنه که من بهش جذب بشم این پروژه هم عملی میشه اما اینها کنترل دنیا رو می خوان دلیلش هم همینه ، و به من نوعی هم ربط نداره چون فقط واسه دانلود فیلم می خوام و بازی
مفت باشه کوفت باشه !!!
هرررچی باشه استفاده میکنیم !
چیزی نداریم که بخوان ازمون جاسوسی کنن
بی صبرانه منتظر اون روزم !
البته اگه بشه
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
خیلی جالب میشه زمان جمع آوری نت مخابرات بری اونجا وقتی میپرسن دلیل جمع آوری چی هست ؟ بگی گرونه مفت نمی ارزه ، می خوام از نت رایگان ماهواره ای استفاده کنم تا دماغتون بسوزه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (07-16-2015)
من شنیدم شرکت های ایرانی مجبور میشن برای رقابت با نت ماهواره ای .... نت 30-20 مگ در ثانیه با قیمت های کم بفروشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که سرعت شون از اون نت ماهواره ای هم بیشتره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©