هرچه win rate اکانت از 52 % بالاتر باشه بازیکن های بهتری با شما میندازه که win rate بالایی دارن و این باعث میشه احتمال بردتون بره بالا .
هرچه win rate اکانت از 52 % بالاتر باشه بازیکن های بهتری با شما میندازه که win rate بالایی دارن و این باعث میشه احتمال بردتون بره بالا .
samdeloges (07-02-2017),Viper (07-02-2017)
حالا بغیر از behavour و winrate طرف که میگی ، نمیدونم به چی ربط داره اکثر اوقات پلیر هایی با gpm بالای 550 میندازه جلوی من و توی تیم من maximum 400 gpm !
خوب مسلما کسی که gpm خیلی بالایی داره یا بازیش توی رول core خوبه یا بوستره.این مورد خیلی رو اعصابه برا من
یه باور بدی رواج داره که میگه هیچوقت با ساپورت نمیشه رنک اپ کرد که خب بعضا باعث میشه 5 نفر با هم بیوفتن توی یک تیم و دقیقا به خاطر اینکه همگی عزمشون جزمه که بازی رو ببرن همگی هم کری پیک میکنن و ادامه ماجرا رو هم دیگه خودتون میدونید
خب این باور کاملا اشتباهی هست... چند ماه پیش که شروع کردم بازی حرفه ای هارو که دنبال کنم به این نتیجه رسیدم و از حدود دو هفته پیش هم خودم شروع کردم این کار رو بکنم و نتیجش شد این :
حالا تازه این نتیجه واسه کسی که جدی بازی رو دنبال کنه خیلی میتونه بهتر و با ثبات تر هم باشه چون من قبل از اینکه دو هفته پیش دوباره بیکار بشم و وقت بازی داشته باشم واسه حدودا دو ماه شاید کلا هفته ای دو گیم هم به زور میزدم که خیلی مسلما رو سطح بازی تاثیر منفی میزاره!
کلا اقا یه خورده به هم تیمی هاتون اعتماد داشته باشید و اینکه هر تیم علاوه بر کری، ساپورت خوب هم لازم داره...جان هر کری دوست دارین وقتی دو ( یا سه! ) تا کری پیک شدن شما دیگه بیخیال شین و بازی رو کوفتمون نکنید.
پ.ن : اینجا 10 بازی رنک و 8 برد...با یک اکانت دیگه که اتفاقا رنکش هم پایین تر هست ( و طبعا کری ها نوب ترن) هم هفت یا هشت تا بازی رنک که همگی هم با همین سایلنسر ساپورت بردم...فک میکنم روی هم رفته اونقدری باشه که منظورم رو برسونه! پیش به سوی لیچ حالا
ویرایش توسط fallofwinter : 09-13-2017 در ساعت 05:04 AM
به شانسم هست صبر کن تا به لوس استریک برسی من اینکارو کردم توی رنک 3.5 الان رنکم 3100This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا همینطورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اکانت دومم رو به 3800 رسوندم ولی خوب بعدش گفتم بقیه نسبت به من حرفه ای ترن بزار من ساپورت برم ... نتیجه این شد که شدم 3600
والا بخدا .... چیه اخه .
Evil Geniuses
^^ خب لوز استریک با کری هم پیش میاد ربطی به ساپورت رفتن تداره که!
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم مشخصات مدالها که مدال divine از 10k به بالا هست... xd
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام خدمت دوستان یک سوال دارم خواهشا واضح و دقیق بگید اون دسته افرادی که توی بازی هنوز به لول 20 نرسیدن چطور میشه که رنکشون آزاده ؟
mmr رو کالیبره کنیم هر چی بشه میده یا یه محدوده ی خاصی رو شامل میشه؟؟؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©