هر هیرو ک تو تیمش به بیشترین به exp و فارم نیاز داره و میتونه گینک کنه میره حتما هم نباید qop lina storm sf باشه تو 6k-7k mmr اینا مید نمیرن هر هیرو میره مید اگه با تیمش هماهنگ کنه البته storm بیشتر اوقات میره ب دلیل op بودن زیاد
هر هیرو ک تو تیمش به بیشترین به exp و فارم نیاز داره و میتونه گینک کنه میره حتما هم نباید qop lina storm sf باشه تو 6k-7k mmr اینا مید نمیرن هر هیرو میره مید اگه با تیمش هماهنگ کنه البته storm بیشتر اوقات میره ب دلیل op بودن زیاد
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
به نظر من Huskar هیروی مید قویه ، بد اذیت می کنه هیروهای مید رو مخصوصا اگه جلوش هیروهای با HP کم مثل sf qop و ... باشه . تازه اگه HP هاسکار پایین بیاد کلی Magic resistance میگیره ، یعنی SF هم اسکیل بزنه انگار نه انگار
ولی هیروهای اتکر شاید توی مید بتونن جلوی هاسکار وایسن مثل Troll
"I'm the beast of bedtime tales."
Troll اول گیم 1% نمیتونه هاسکارو بزنه ! Sf هم اگه لست هیت خوب داشته باشه دمیجش حسابی بالا میره درسته؟! اول با کویل جون هاسکارو کم میکنه بقیشو اتک میده !
amir19 (09-03-2015)
خب دیگه نکته همینهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اونجایی کخ huskar به شدت اذیت میکنه sf نمیتونه خوب last hit کنه هی محبور میشه back بده
به نظر من بهترین هیروهای مید برا مقابله با huskar یکی ta یکی razor
اما بازم میگم برای مید در کل storm یه چیز دیگس
همین دیروز یه بازی دیدم لیشراک اونقدر تو مید استورم رو زد که ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هنوزم عقیده دارم بهترین میدر وایپر هست
شاید فقط bane حریفش شه
به نظرم bane هم میدر خیلی وحشتناکیه نمیدونم چرا کسی ازش اسم نبرد
چند دقیقه هی هرسش میکنید بعد یه 2 میزنه خونش پُر میشه ... گنکش هم که نمیشه کرد خواب تون میکنه ... اسکیل 1 اش هم که پدر همه رو توی کریپ زنی درمیاره
ویرایش توسط Deadking : 08-25-2015 در ساعت 09:38 PM
kunkka یاذتون رفت
نظرتون چیه یه سری مسابقات دوستانه مید برگذار کنیم ؟ ( دوستانه . )
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
The Viper (08-26-2015)
یه گیم دیدم -Miracle جلوش هاسکی بود بجا Raze رفت Ability 3 رو اپ کرد همون ک ارمور طرف رو کم میکنی هاسکار تا میخواست بیاد اذیت کنی 3 تا att میخورد میمردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هاسکی اول بازی armor جالبی نداره
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
sTORM بهترین و دوست داشتنی ترین هیروی میده
جالبه همه هیرو مورد علاقه خودشونو میگن همه میدونیم چیزی به اسم بهترین هیرو وجود نداره چه بسا دیدیم که گاهی یه هیرو مثل templar تونسته leshrac رو بزنه یه همتون میدونید که devilish با meepo مید جلوی خیلی از هیرو های دیگه بوده و تونسه هیروی مید حریفو بزنه یه نضره من مهترین چیز در لاین مید join دادن های support هاس
WardeN (09-05-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©