از دوستان خواهش دارم قبل از خوندن تاپیک به چند نکته توجه کنن:
-این روش برای دوستان مبتدی و تازه وارد به استیم هست ولی در کل پیشنهاد میکنم هر شخصی بهتره یه بار این تاپیکو بخونه.
-امنیت هیچوقت ۱۰۰٪ نیست.
-پیشنهاد میکنم خودتون دنبال روش های دیگه هم باشین ( فردا روز به یه روش دیگه هک شدین نیاین بگین ها نوح اینو نگفته بود)
خب بریم سراع روش های جلوگیری از هک استیم:
۱.داشتن آنتی ویروس بروز و مورد اعتماد: یکی از شایع ترین روش های اکانت استیم استفاده از تروجان , دوست محترم کرکر (cracker )(بهتره به اینجور افراد نگیم هکر , کار هکر ساختن یه چیزیه اما کار اینا تخریب یه چیز) میاد با استفاده از نرم افزار های Keylogger , Rat یا stealer ساز اقدام به ساخت یک تروجان میکنه و میاد یه عکس یا فیلم یا موزیکی و ... رو با این فایل تروجان الوده میکنه , به محض باز شدن این فایل توسط قربانی تمام اطلاعات به کرکر محترم ارسال میشه ( حتی مورد داشتیم مث remote desktop connection به سیستم قربانی متصل شده )
۲.هر لینکی رو تو استیم دیدیم باز نکنیم : این لینک میتونه حاوی هرگونه فایل مخربی باشه
دقت کنین قبل از باز کردن لینک ادرسو بخوننین چون که امکان داره طرف بیاد fake page بسازه و شما نادانسته در اون لوگین کنین و هک بشین ( اولین بار اکانت origin ام هک شد به همین صورت بود, طرف یه لینک فیک پیج battelog داد و من لوگین کردم )
( یکی از دوستام تعریف میکرد یکی بم یه لینکیو داده تا بازش کردم تمام inevntory ایم خالی شده :دی. مگه میشه ؟)
۳.استفاده از پسورد های پیچیده: روشی به نام dictionary هک یا brute force وجود داره که طرف با داشتن یوزرنیم شما و یک فایل نوت پد دارای پسورد های زیادی( passwrod list ) و یک نرم افزار بورت فورس ( hydra و medusa ) شروع میکنه به کرک کردن اکانت شما.
۴. یوزرنیم اکانت استیمتون به هیچ شخصی ندین: نکته ی بالا !
۵.پسورد اکانتتون به هیچ شخصی ندین !: فک نکنم نیازی به توضیح باشه
۶. ذخیره کردن nickname برای دوستان قابل اعتماد خود در Friend list استیم: دوست کرکر عزیمون میاد شمارو تو استیم ادد میکنه . به محض اینکه شما درخواست ایشون رو قبول کردین میاد اسم و عکس پروفایل یکی از دوستای های قابل اعتمادتون رو میذاره رو اکانت خودش و بهتون میگه میشه فلان ایتمو قرض بدی شما هم که خبر ندارین و خیلی راحت ایتم رو تحویل میدین . با خوندن این تاپیک که لینک شده بهتر متوجه میشین
روش ذخیره کردن nickname : رو دوست مورد نظر تو استیم کلیک راست میکنین و گزینه add nickname رو انختاب میکنین
۷.استفاده از از ایمیل معتبر: به هیچ عنوان از یاهو استفاده نکنین چون یاهو راحت brute force میشه
پیشنهاد میکنم از outlook استفاده کنین , در outlook میشه یه قابلیتی به ایمیلتون اضافه کرد که ایمیل علاوه بر پسورد یه کد دیگه ازتون میخواد که اون کد تو یه برنامه ای که از قبل رو گوشی تون نصب کردین وجود داره و این کد هر 90 ثانیه عوض میشه (تو پست بعدی بیشتر توضیح میدم ) + اینکه outlook خودش نوعی steam guard داره
۸.از اکانت دست دوم استفاده نکین: اگه یه روزی خدای نکرده این اکانت دست دوم شما هک شد , رستور کردن ( پ س گرفتن ) اکانت کار خداست
( اگه میخواین از اکانت دسته دومی استفاده کنین از فردی که دارین اکانتو خریداری میکنین first email رو هم دریافت کنین )
پنهان کننده: first email
پنهان کننده: نمونه: درخواست من برای رستور اکانت
پنهان کننده: نمونه: پاسخ استیم
۹.سعی کنین پسورد استیم و ایمیل استفاده شده دراستیمنون مث هم نباشه چون که اگه اکانتتون هک شد مطمن باشین که طرفت همین پسورد رو برای ایمیلتون هم تست میکنه.
۱۰. اگه خواستین ایتم گرون قیمتی رو trade کنین اول حتما به اینونتوری طرف یه نگاهی بندازین که عایا اون ایتمو داره یا هدفش اسکمه !
-سعی میکنم این تاپیک رو بروز کنم و روش های دیگه هم بذارم
-اگه دوستی روش دیگه هم میدونه بم بگه تا به تاپیک اضافه کنم
-باز هم میگم امنیت ۱۰۰٪ نیستش و همیشه امکان هک شدن وجود داره
-اگه قلط عملایی دیدین به بزرگی خودتون ببخشین
فقط چند نکنه :
۱.استیم گاردتون همیشه فعال باشهپنهان کننده: استیم گارد
۲.اگه اکانتتون هک شد و ایتم هاشو برگردوندین اولین کاری که میکنین اینه که تمام ایتم هارو به یه اکانت جدید انتقال میدین . استیم فقط یه بار ایتم های شمارو بر می گردونه .
۳.سعی کنین یه سی دی کی رو اکانتتون فعال کنین
۴.آموزش پس گرفتن ایدی هک شده:لینک
خوب حرفی نمونده .
سخن آخر: به امید روزی که ...