لطفا اسم منو هم بنویسید davidkami
البته من تازه کار هستم و بازیم زیاد خوب نیست
لطفا اسم منو هم بنویسید davidkami
البته من تازه کار هستم و بازیم زیاد خوب نیست
همتون ثبت شدید.
نیازی نیست بیام نام ببرم چون ثبت نام بجز معرفی و... چیز خاصی نداره
در dAb های بعدی منتظرتان هستیم
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
مسابقه این هفته برگزار میشه ؟؟؟
من میتونم شرکت کنم یا فینال هفته های گذشته هست ؟؟؟
haldir_17781
حسین خوشروز
چند بار تا حالا تو دوتا 1 لیدری کردم لیریم بد نیست.
من با همه نوع هیرویی بازی می کنم برام فرقی نداره چون 6 ساله play می کنم. ممنونم از این مسابقات
hossein ermak
id steam: haldir_17781
حسین خوشروز
ما هم هستیم
رامتین مرادی
از لیدری خوشم نمیاد سبک بازیم همsupportr هست همه هیرویی هم میتونم بازی کنم ...همین مسابقات از کی شروع میشه ؟!
ویرایش توسط Ram[T]iN : 08-03-2013 در ساعت 10:26 AM
ZedBaZi 4 eVeR
Sharingan (05-20-2013)
اعلام خواهد شد. اما به احتمال زیاد بعد از خرداد یا شاید از همان اواخر خردادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Sharingan (05-21-2013)
سلام .
چند هفته هست که نت من مشکل داره ولی در حال عوض کردن نت هستم
اگه خدا حلال کنه و نت ok باشه... من هم هستم
اگه لیدر شدن انتخابی باشه , من هم داوطلب هستم (باز هم میگم : اگه نتم به راه باشه) :smile16:
Sharingan (05-21-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteثبت نام کلا یکبار صورت میگیرد. حسن جان لطفا از ایجاد پست تکراری پرهیز کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سپاسـ
- جبران خلیل جبران
حسین جعفرزاده
icfhfrantic
Supp-Gank-Semi Carry
لیدر هم میشم..فقط شرمنده که اینجا میپرسم منظور از لیدر شدن فقط پیکه یا میشه تو بازی حرف هم زد؟اگه میشه چه جوری؟چون من دوتا 1 زیاد بازی کرده بودم ولی 2 رو تازگیا بازی میکنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©