سلام دوستان من یه چند روزی میخوام ارکانا خریداری کنم ولی نمی کدوم رو بخرم خودم ارنا اسف رو دارم ولی رو خرید ارکانا هیرو pa و lc موندم دوستام همه میگن ارنا pa ولی خودم ارنا lc و خود هیرو سر تر میبینم نظر شما دوستان چیه ؟
سلام دوستان من یه چند روزی میخوام ارکانا خریداری کنم ولی نمی کدوم رو بخرم خودم ارنا اسف رو دارم ولی رو خرید ارکانا هیرو pa و lc موندم دوستام همه میگن ارنا pa ولی خودم ارنا lc و خود هیرو سر تر میبینم نظر شما دوستان چیه ؟
ویرایش توسط mohammad6701 : 11-05-2015 در ساعت 04:43 PM دلیل: غلط املایی
صد در صد ارکانا lc
ارکانا فانتوم ترشی بیش نیست
اگر واست انیمیشن و زیبایی هیرو مهمه ارکانا PA رو بگیر چون واقعا انیمیشن هاش قشنگه( مخصوصا تو lvl3 ) صداشم همینطور ولی اگر میخوای جلب توجه کنی مال lc رو بگیر چون مثل ارکانا sf و lina و tb هرکسی ندارش منظورم این نیست که کم یابه!! مثل ارکانا pa و cm تو اینونتوری همه نیستش :imhighplz:
من خودم PA رو ترجیح میدم.
ارکانا فانتوم قشنگه ولی من باهاش وقتی بازی میکنم شانس ندارم مسلا یک میکنم کریت میده رو کریپ ولی هر چقدر میزنم رو هیرو بده نمیده یا اینکه میپرم رو طرف کریت نمیده و خیلی ها میگن بازی بلد نیست باهاش ارکاناش هم داره خدا وکیلی باهاش اصلا شانس ندارم T_T ولی lc هات تر ولی بازی باهاش کار هر کسی نیست من خودم که ارکانا اسف دارم خیلی ازش راضیم دلویگش با من حرف میزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط mohammad6701 : 11-05-2015 در ساعت 07:26 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©