رنک 3k و این بازی ها پشت سر هم نبوده بلکه در مقابل تیم مقابل این ترکیب پیک شده
رنک 3k و این بازی ها پشت سر هم نبوده بلکه در مقابل تیم مقابل این ترکیب پیک شده
دمتم گرم داداش خدایی باهات حال میکنم فکر میکنی رو pick هات خوبه که خودتی مثل بقیه تقلیدی بازی نمیکنی
خیلی درفت ها میتونن این درفت شما رو بزنن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا: alchemist:middle
phantom lancer:hard-carry
lone druid:offlane
gaurd:semi-support
winter:support
آلچمیست (آلکمیست) خیلی راحت به خاطر اتک اسپیدش وایپر رو میزنه.
فانتوم لنسر هم میتونه آنتی میج لیت گیم بزنه.
گارد به خاطر تایدهانتر
لون هم به خاطر این که پوشر بسیار قوی ایه و هم میتونه جلوی پوش آنتی میج رو بگیره و هم راحت موقع فایت تاور هارو بندازه.
وینتر هم اول فایت یا روبیک رو حذف میکنه و یا الدر رو با 6 اش حذف میکنه.
کلا چیدن درفت قبل از گیم واقعا کار بیهوده ایه.
مثلا بگید فلان هیرو این اسکیلو میزنه.فلا هیرو لیت گیم شاخه و ...
درفت شما چند تا اشکال داره:
اول از اینکه میگید آنتی میج جانگلر به فرض که بشه.
هیروی های حریف وقتی میبینن آنتی میج توی هیچ لاینی نیست چی کار میکنن ؟
فکر میکنید میذارن انتی میج فارمشو بزنه تا مین 35 فول بیاد بیرون بازی رو جمع کنه ؟!
توی این درفت توی لاین تریپل الدر تایتان و روبیک هستن؟!!
در ضمن روبه روی درفت شما هیچ تیمی اسپلر بر نمداره که اینقدر نقشه کشیدید
این درفت هم خیلی مشکل داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولا آکس واسه آفلین اصلا به درد نمیخوره.کافیه آندینگ و کریستال ساپورت های تیم حریف باشن.
شما اصلا نمیتونید جلو بیاین و هم از ایکس پی عقب میوفتی و هم ساپورت حریف هم جویین میده.
ریکی و دزل هم کافیه آفلین حریف وایپر باشه
میدل هم آلچمیست (آلکمیست) و یا death prophet
باز هم میگم شما انتظار داری که یا فایت عالی باشه.آکس بپره وسط تانت کنه ریکی 6 کنه و دزل هم ساپورت کنه و اسنایپر و پروفت هم از عقب تیم فایت رو بزنن.
ولی توی همین فایت وینتر روی آکس 6 میکنه.
آلچمیست در عرض 3 الی 4 ثانیه اسنایپرو حذف میکنه.
The Viper (01-19-2016)
[QUOTE=Phant0m;37324]این درفت هم خیلی مشکل داره.
اولا آکس واسه آفلین اصلا به درد نمیخوره.کافیه آندینگ و کریستال ساپورت های تیم حریف باشن.
شما اصلا نمیتونید جلو بیاین و هم از ایکس پی عقب میوفتی و هم ساپورت حریف هم جویین میده.
ریکی و دزل هم کافیه آفلین حریف وایپر باشه
میدل هم آلچمیست (آلکمیست) و یا death prophet
باز هم میگم شما انتظار داری که یا فایت عالی باشه.آکس بپره وسط تانت کنه ریکی 6 کنه و دزل هم ساپورت کنه و اسنایپر و پروفت هم از عقب تیم فایت رو بزنن.
ولی توی همین فایت وینتر روی آکس 6 میکنه.
آلچمیست در عرض 3 الی 4 ثانیه اسنایپرو حذف میکنه.[/QUOTE
هر ترکیبی نقطه ضعفی داره اگر توجه داشته باشی من گفتم که این ترکیب کی باید پیک بشه من تا حالا از 14686982640 ترکیب ممکن 220 ترکیب برتر نوشتم که توی هرهیرو ده بار تکرار شده و این 10 بار در قویترین یاراش بوده و روش من در رنک اینه که پیک اول ضد کامل پیک اول هیروی دوم باشه و در پیک دوم 20 تا انتخاب دارم و کسی پیک می کنم که دشمن ترین پیک دوم حریفه بعدی 10 پیک و بعد 5 پیک و در اخر 1 پیک وجود داره که چهارتای اول ضد چهارتای اول حریفه که با هم مچه و اینجاست که قدرت روش من آشکار باشه شما فکر کن مثلا تیم مقابل riki پیک کنه من sladar پیک می کنم و 20 تا هیرو برای پیک دوم دارم و یک هیرو رو به طور کامل حذف کردم
ببینید باز هم کار شما اشکال داره.
شما میخواین با نشون دادن ارقام کار خودتون رو حرفه ای جلوه بدید.
اصلا چیزی به نام ترکیب برتر وجود نداره!
یه ترکیب یه جایی به درد میخوره و یه ترکیب دیگه یه جای دیگه!
شما گفتید 220 پیک برتر رو نوشتید و هر رو با 10 تا از بهترین یار هاش بوده.
ولی هر هیرویی با بهترین یار هاش بهترین پیک نمیشه!
درسته که باید پیک متچ باشه ولی نه این که ندانسته قبل از بازی ترکیبی رو انتخاب کنی و ضدهاش هم بن کنی!میدونی چرا؟
چون هر هیرو 1 ضد نداره که 5 هیرو ضد بن کنید.
شما توی پیک و بن کردن باید از پیک های حریف استفاده کنید.
بذارید روی مثال خودتون بگم:
تیم حریف ریکی پیک میده.
شما اسلاردار پیک میدید!
تیم حریف هم نایکس پیک میده!
شما هم اسون پیک میدید.
تیم حریف فانتوم پیک میده .
شما ویند پیک میدید .
...
با این طرز پیک یه درفت خیلی درهم میشه.
شدیدا مخالفمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الکمیست نمیتونه وایپرو بزنه تو مید مخصوصا اگه وایپر التش بیاد که دیگه تمومه
بعضی هیرو های رنجم جلو وایپر کم میارن تو مید اینکه دیگه نزدیک زنم هست
البته هیچ ترکیبی بی نقصو شکست ناپذیر نیست
ویرایش توسط samdeloges : 01-20-2016 در ساعت 07:20 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من هم با نظر شما مخالفم.
اسکیل 2 وایپر زمانی بیشتر دمیج میده که هلث طرف کم باشه.هرچی کمتر دمیج بیشتر.
ولی آلکمیست به لطف اسکیل 6 خودش هلثش به قدر نمیشه که دمیج وایپر قابل توجه بشه!
اسلو اسکیل 3 وایپر هم و همین طور 1 اش به درد نمخوره چون این اتک اسپید از دست رفته با اسکیل 6 آلکمیست بر میگرده.
وقتی هم وایپر 6 شد چه طوری میخواد آلکمیست رو بزنه؟!6 وایپر روبه روی 6 آلکمیست اصلا دمیج خاصی نمیزنه!
آلکمیست خیلی بیشتر از وایپر آیتم میاره و در ضمن فول آلکمیست بسیار قویه و مثل میدل های دیگه نیست!
آلکمیست به خاطر اسکیل 6 خودشه که نه گنگ روی اون جواب میده و نه هرس هیرو های مقابل!
من هم با نظر شما مخالفم.
اسکیل 2 وایپر زمانی بیشتر دمیج میده که هلث طرف کم باشه.هرچی کمتر دمیج بیشتر.
ولی آلکمیست به لطف اسکیل 6 خودش هلثش به قدر نمیشه که دمیج وایپر قابل توجه بشه!
اسلو اسکیل 3 وایپر هم و همین طور 1 اش به درد نمخوره چون این اتک اسپید از دست رفته با اسکیل 6 آلکمیست بر میگرده.
وقتی هم وایپر 6 شد چه طوری میخواد آلکمیست رو بزنه؟!6 وایپر روبه روی 6 آلکمیست اصلا دمیج خاصی نمیزنه!
آلکمیست خیلی بیشتر از وایپر آیتم میاره و در ضمن فول آلکمیست بسیار قویه و مثل میدل های دیگه نیست!
آلکمیست به خاطر اسکیل 6 خودشه که نه گنگ روی اون جواب میده و نه هرس هیرو های مقابل!
خخخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب نظر میدین کلا
دارم میگم وایپر رنجه الک میلیه
پس الکمیست هر چقدرم تلاش کنه دهنش سرویس میشه اول بازی جلوی وایپر میگی نه برو امتحان کن
در راستای سرویس شدن دهنش یه جا مجبور میشه التشو یوز کنه که اگه نتونه تو مدت التش وایپرو بکشه وایپر با التش بدون شک کار الکو میسازه ولی الک مزیتش به زود ایتم اوردنشه که اون به مید گیم مربوطه ولی اول بازی هیروی رنج برتری داره
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©