بازی دوم رسما outplay شد liquid ...کلا این پچ خیلی برای A خوبه هرچی هیرو توش خوبن و همچنین سبکشون رو باف کردن.امیدوارم یک Major بگیرن باهاش.نکته منفی 2 تا بازی بازیه بده Mind-control بود
بازی دوم رسما outplay شد liquid ...کلا این پچ خیلی برای A خوبه هرچی هیرو توش خوبن و همچنین سبکشون رو باف کردن.امیدوارم یک Major بگیرن باهاش.نکته منفی 2 تا بازی بازیه بده Mind-control بود
تماشاچی خیلی زیاد بود اینام خیلی با تجربه نیستن (به جز Fata-Kuro) فکر کنم واسه همون بود. liquid حداقل 1 بازی میبرد میرفت بازی سوم خوب میشد تجربه خوبیه قبل از Major جلوی این همه تماشاچی خداییش من باشم نمیتونم نفس بکش :دی ولی باز هم بدنبود از VP. SECRET و... بالاتر اومد Liquid.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Miladend (01-17-2016)
جاش از این حرف ها هم بالاتره . ولی نشد متاسفانهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
EG هم بعید بدونه کار چندانی پیش ببره . از ppd به عنوان بازیکن و شخصیت خوشم نمیاد ولی تو کاپیتانی هرچقدر بگیم کم گفتیم ازش .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Holy Moly
Alliance قاطی کرده .
عجب بازی میکنن !!!!!!!!!!!!!!
یاد TI3 افتادم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Aliance 2 - 0 EG
[GG [A
and rtz F*CKED UP
A_W_Z_2 (01-17-2016)
nine the international winners and arteezy
gg A
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
A_W_Z_2 (01-17-2016)
lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lol
lol
+
+
+:d
آخه ابن بشر چرا انقدر نچسبه ؟
-------
مجور/ماجور چه شود!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تبریک به alliance
cumback is real
https://giant.gfycat.com/CheerfulOrneryElephantseal.gif
این لینک هم هرکاری کردم نتونستم اپلودش کنم حجمش زیاد بود
نیاز به قند شکن نیست باز میشه :smile30:
IR_Prince (01-17-2016)
هرکی ندونه خودتون میدونین [A] به زوره 6.86 که داره اینطوری جر میده
ولی بازم واسشون خوشحالم و آرزوی موفقیت دارم
ایشالا Team Secret هم تو Major نتیجه بگیره
ویرایش توسط Hooman.J : 01-17-2016 در ساعت 06:42 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©