دوستان برای ویرایش نظر سنجی باید دسترسی مدیریتی داشت به میلاد پیام دادم اسامی رو اضافه کنه.
Mr.Legendary
IR_Prince
LA King
samdeloges
ATER
دوستان برای ویرایش نظر سنجی باید دسترسی مدیریتی داشت به میلاد پیام دادم اسامی رو اضافه کنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-22-2016)
داداش اسم منو نده لطفا،ایشاالله بعدا
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-22-2016)
چشم اسم شما رو از رو لیست برداشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میلاد رفته عید دیدنی احتمالا که نیست برای اضافه کردن اسامی :d
همین سعید خوبه تاپیکشو بزن تا نظر سنجی به نتیجه برسه چن نفر تاپیکشون زده شده .
pishva (03-23-2016)
نظرسنجی قبلی حذف شد و نظرسنجی جدید با قابلیت انتخاب چندگانه اضافه شد ،
کسانی که قبلا رای داند لطفا دوباره رای بدند
Ajax (03-22-2016),ATER (03-23-2016),FCB (03-23-2016),pishva (03-23-2016),Soul Keeper (03-23-2016)
دوستان نظرسنجی تا 23:59 امشب برقرار هست.
بنده 2 - 3 ساعت دیگه میرم پس فردا صبح برمیگردم.
اگر بنده انتخاب شدم تاپیکش رو بزند سوال ها رو بپرسید ، برگشتم جواب میدم.
اگر هم کسی دیگه ای شد خودتون تاپیکش رو بزنید و منتظر من نشید.
pishva (03-23-2016)
به نظر من هرکسی حداقل توی هر پست 5 تا سوال بپرسه بهتره بدلیل اینکه همه حوصله کنن بخونن. وقتی سوال جواب داده شد دوباره سوال های بعدی رو بپرسه
تو صندلی داغ های قبلی دیدم طرف 20 تا سوال کرده . مطمئن هستم 95 درصد افراد اصلا نخوندن سوال و جواب هارو.
البته این یک پیشنهاد بود
ببین سعید تنبل بازی در نیار
من توی یه انجمن دیدم طرف 300 تا سوال پرسید بدبخت همه رو هم جواب داد،تو قبول بشی من یکی که بالای n تا میپرسم شک نکن.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-23-2016)
بحث سر اینکه بقیه بخونن وقتی خیلی طولانی بشه شاید کسی نخونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودت اگه یک پست 30 تا سوال باشه حال داری بخونی ؟یا ترجیه میدی تقسیم بشه
pishva (03-23-2016)
درسته .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حدود 10 تا باشه به نظر من خوبه . یه فرمت درست و حسابی هم بنویسین که طرف بتونه جواب بده .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-23-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©