و بهتره جوابا رو جلو سوالا با رنگ دیگه بنویسه ... نه این که هی بری سوالو نگا کنی بعد بری پایین جوابو ببینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mr.Legendary
IR_Prince
LA King
samdeloges
ATER
و بهتره جوابا رو جلو سوالا با رنگ دیگه بنویسه ... نه این که هی بری سوالو نگا کنی بعد بری پایین جوابو ببینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-23-2016)
دوستان صندلی داغ رو با ... اشتباه گرفتید...
صندلی داغ = اینقد سوال پشت سر هم بپرسیم که اذیت بشه طرف به عبارتی دستاش داغون بشه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-23-2016)
آقای دکتر ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
صندلی داغ یعنی طرف نهایتا از طرز سوال پرسیدن یا خود سوال ها جوش بیاد
مث برنامه ی دید در شب با مجری گری رضا رشید پور ، که مستقیم تو روی امیر تتلو میگفت تو بالاخاره بغ بغو میکنی یا واسه انرژی هسته ای میخونی ؟
این یعنی صدلی داغ ! نه 100 تا سوال بپرسی نه اونی که جواب میده حوصله خوندنشو داره ( چه برسه به جواب دادن همشون ) ، نه اونی که میخونه حوصله داره !
تا دستش داغ و داغون شه ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Twisted [F]ate داداش بعضی پستا رو میبینم واقعا ارزش همون یه لایک خودتم ندارن
pishva (03-23-2016)
دکتری چه ربطی به انجمن - سایت -بازی- این چیزا داره؟ من هنوز اینو نفهمیدم...
من چون صندلی داغ های مختلف رو دیدم و خودمم بودم،اینو گفتم که مبنا سوالات بیشتر هست ،در هر حال مشکلی نیست همون 10 سوال ،10 سوال بپرسیم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©