سلام،
دوستان به نظرتون چقدر ميشه يك لپتاپ رو به صورت ٢٤/٧ روشن نگه داشت؟
لپتاپ مورد نظر هم فرض كنيد در حد متوسط كمي رو ب پايين
سلام،
دوستان به نظرتون چقدر ميشه يك لپتاپ رو به صورت ٢٤/٧ روشن نگه داشت؟
لپتاپ مورد نظر هم فرض كنيد در حد متوسط كمي رو ب پايين
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اگه باتریشو در بیارید شاید بشه یه هفته زنده نگهش داشت
من خودم البته با فن تونستم ده روز نگهش دارم بکاپ نداشتم و 6گیگ آپدیت اومده بود
سخت نگیرید اوایل کارم بود با بات تمرین میکردم
ولی اگه با باتری بذارید اگه موفق هم بشید باتری به ف..ک عضمی میره
:
|
پ.ن. من رو تجربه حرف میزنم
اگه بیشتر ده روز روشن گذاشته بودم میگفتم
حالا برا چه کاری میخواید؟؟؟
ویرایش توسط samdeloges : 04-10-2016 در ساعت 03:54 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اگه بتوني باطري رو جدا كني و گرماي قطعات هم پايين باشه نبابد مشكل خاصي داشته باشي ولي در هر حال توصيه ميشه اين كارانجام نشه چون عمر قطعات رو مياره پايين
Pcو لپ تاپ تا هر چقدر که بخواید میتونن روشن نگهداش ولی
1.باید دمای سی پی یو گرافیک حداقل 20 از دمای حد مرگش کم تر باشه. (مثلا سی پی یو بنده حد مرگش 100 درجه هست و بیشتر بشه سیستم ریست میشه الا با فن استوک خودش داره روی 35 کار میکنه)
2.اطمینان پیدا کنید تروجان و ویروس نداشته باشید گه در زمان بی کاری سیستم رو ببرن روی لود.
3. پاورتون استاندارد های لازم رو داشته باشه (اگر گیرین هست بدونید داره)
همین
من خودم 24 ساعت هفته سیستمم روشنه الان بیشتر از یه یک سال شده(برای دانلود)
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Apdentist (04-10-2016),FCB (04-10-2016),samdeloges (04-10-2016)
دقیقا حق با حسن هست من یه جا بردم عین سوال تو رو پرسیدم گفت اکه ویروس نداشته باشه اصلا نیازی به خاموش کردن و ... نیست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
حسن کیه ؟:crazyticplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر از روی اکانت و ایمیل فکر کردی من حسن هستم برای اینه که زمانی که میخواستم دوتا2 بازی کنم و استم بسازم کار با نت بلد نبودم پسر خالم که کافی نت داشت برام انجام داد همه چیز هم به اسم خودش ثبت کرد.
میخوام دیگه پول vps ندم و در عوض بزارم لپتاپ کار رو انجام بده
ماهی 60 ت دارم پول ناحق میدم...با پول ربات به 100 110 میرسه ماهیانه. اینجوری 60ت به نفعمه
ATER مورد 3 رو برای لپتاپ بگو. من نمیدونم این پاورش چی هست. مارکش Dell هست خود لپتاپ
ویروس نداره cpu هم usageش به اون حد نمیرسه
خخخ تو pt هم تاپیک زدی؟
من شدیدا توصیه میکنم از این روش استفاده نکنین . لپ تاپ برای کارهای معمولی هست . اون vps که میبینی ، کامپیوترهای سرور هست که اصلا برای 24ای روشن موندن ساخته شدن !
"I'm the beast of bedtime tales."
لپ تاپ مورد سوم رو نداره چون پاورش نسبت به نیازش تایین شد و استاندارد های لازم رو داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط اطمینان پیدا کن اون برنامه ای که برای ربات میریزی زیاد فشار نیاره.
FCB (04-11-2016)
نه فشار نمياره. استفادش در حد متوسطه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نكته ي ديگه اي نيست؟ فقط روشنش كنم با رعايت چيزايي ك گفتي؟ كار ديگه اي لازم هست بگو
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©