یهو خود کلیپ و دانلود کن از یوتیوب دیگه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یهو خود کلیپ و دانلود کن از یوتیوب دیگه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
یه سایتی دیدم که تقریبا تمام قسمت های dota wtf رو گذاشته بعد تو کانال تلگرامشم آهنگ های پایانی اونارو به صورت فایل صوتی میزاره
من نمیدونم شاید این کاری که میکنم بر خلاف قوانین فروم باشه ولی چون دیدم درخواست ها زیاده گفتم یه کمکی کرده باشم
اسم سایته :
آیدی کانال تلگرامش :
دانلود کردم ولی روی آهنگه صدای اسپل هیرو ها هست و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
میگم پوریا برا تو که شیلتر نیست :دی تو دیسکریپشن ویدیو های wtf لینک آهنگارو گذاشته اونارو بزار اینجا بچه ها بگیرن من قند شکن ندارم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونی که خواستم رو گه نگذاشتید
این یکی رو دیگه انصافا بگذارید
قسمت 191
از دقیقه 1:14 تا 2:10 یه آهنگی پخش میشه اینو میخوام منتظرم
http://dotabaz.com/uploads3/And%20Th...ld%20Music.mp3This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dota WTF 192 رو نگاه کنید خیلی خوبه مخصوصا که تو اون قسمت juger که میرو رو mine ها پاره شدم از خنده underlord رو هم که ببینید دیگه دوتا2 نمیاید
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
انصافا چطوری پیدا میکنی آهنگ ها رو من خیلی از آهنگ های dotawtf رو میخوایم بیشتر از 20 تا یه بار بگو دیگه وقت خودت گرفته نشه من برم خودم دانلود کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (08-30-2016)
تو کامنت ها که مشخصه کجاستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زیرچنل کجا میشه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©