سلام دوستان. تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم چون آهنگ های dota wtf خیلی قشنگن اونارو براتون برای دانلود بزارم . فقط لازمه یک قسمت اون رو به من بگید تا من لینک دانلود آهنگ رو بهتون بدم
![]()
اینم یکی از آهنگ های خفنش
یک آپلود - SUBSHOCK - Bounce!.mp3
سلام دوستان. تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم چون آهنگ های dota wtf خیلی قشنگن اونارو براتون برای دانلود بزارم . فقط لازمه یک قسمت اون رو به من بگید تا من لینک دانلود آهنگ رو بهتون بدم
![]()
اینم یکی از آهنگ های خفنش
یک آپلود - SUBSHOCK - Bounce!.mp3
ATER (04-15-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (04-15-2016),Butcher (04-15-2016),FCB (04-15-2016),Mohammad_ai69 (04-15-2016),Sepehr_R (05-08-2016),Soul Keeper (04-15-2016),user6858 (08-28-2017)
من لازم ندارم بگم شما همین جوری از اول دونه دونه لینک بگذازه من همشون رو میخوام.
مرسی
ویرایش توسط ATER : 04-15-2016 در ساعت 11:08 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
منم . فقط تکراری نذارینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
خوب الان دو حالت داره . من لینک یوتیوب میزارم برید ببینید یا دانلود کنین یا براتون آپلود میکنم . کدومش؟
ATER (04-15-2016)
goodThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
:d :d :d :d
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ویرایش توسط Hossein.IR : 04-15-2016 در ساعت 03:02 PM
دوستان یه مشکل هست . اونم اینه که سایتی که من روش آپ میکنم برا 4 ساعته... من میتونم رو Dropbox آپ کنم ولی فیل تره .. لینک dropbox رو میزارم خودتون بهش https اضاف کنید![]()
تو PicoFile آپ کن
[SIGPIC][/SIGPIC]
نه ببین . من اینو از یوتیوب تو یه سایت converter آپ میکنم . اگه بخوام همه آهنگارو اپ کنم بالا تر از 2 3 گیگ میشه.... الان میریزم تو dropbox فقط میخواد لینکو کپی کنین تو مرورگر![]()
أوستان از این به بعد سعی میکنم آخر هفته ها بین 10 تا 30 آهنگو بزارم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©