سلام دوستان . تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم چون آهنگ های dota wtf خیلی قشنگن اونارو براتون برای دانلود بزارم . فقط لازمه یک قسمت اون رو به من بگید تا من لینک دانلود آهنگ رو بهتون بدم
اینم یکی از آهنگ های خفنش
یک آپلود - SUBSHOCK - Bounce!.mp3
سلام دوستان . تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم چون آهنگ های dota wtf خیلی قشنگن اونارو براتون برای دانلود بزارم . فقط لازمه یک قسمت اون رو به من بگید تا من لینک دانلود آهنگ رو بهتون بدم
اینم یکی از آهنگ های خفنش
یک آپلود - SUBSHOCK - Bounce!.mp3
ATER (04-15-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (04-15-2016),Butcher (04-15-2016),FCB (04-15-2016),Mohammad_ai69 (04-15-2016),Sepehr_R (05-08-2016),Soul Keeper (04-15-2016),user6858 (08-28-2017)
من لازم ندارم بگم شما همین جوری از اول دونه دونه لینک بگذازه من همشون رو میخوام.
مرسی
ویرایش توسط ATER : 04-15-2016 در ساعت 11:08 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
منم . فقط تکراری نذارینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
خوب الان دو حالت داره . من لینک یوتیوب میزارم برید ببینید یا دانلود کنین یا براتون آپلود میکنم . کدومش؟
ATER (04-15-2016)
goodThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
:d :d :d :d
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ویرایش توسط Hossein.IR : 04-15-2016 در ساعت 03:02 PM
دوستان یه مشکل هست . اونم اینه که سایتی که من روش آپ میکنم برا 4 ساعته... من میتونم رو Dropbox آپ کنم ولی فیل تره .. لینک dropbox رو میزارم خودتون بهش https اضاف کنید
تو PicoFile آپ کن
[SIGPIC][/SIGPIC]
نه ببین . من اینو از یوتیوب تو یه سایت converter آپ میکنم . اگه بخوام همه آهنگارو اپ کنم بالا تر از 2 3 گیگ میشه.... الان میریزم تو dropbox فقط میخواد لینکو کپی کنین تو مرورگر
أوستان از این به بعد سعی میکنم آخر هفته ها بین 10 تا 30 آهنگو بزارم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©