خدايي تا الان هر چي بوك بود رو خريدم ولي شورشو ديگه در اورده ٢٥٠٠ لول به هيچ وجه نميشه بدون پوينت خريدن بش رسيد.اگر هم بگيرم به خاطر تست رنكش هست.شايد رنك بهتري گرفتيم!
Sent from Vallhalla
من با 4g توی 5 دقیقه دانلود کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرتون بدون پوینت چقدر ارزش داره روزی سه ساعت اگه بازی کنم
یکی در مورد weekend battle cup توضیح بده
ویرایش توسط w3c : 05-17-2016 در ساعت 07:27 PM
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
نگا دوستان ، بوک بدون لول اپ کردن هیچ ارزشی نداره ، تهش شما برسونی 100 ، که به نظرت این لول توی 2500 چیزی حساب میشه ؟
اگر برا mmr می خوای قضیه فرق داره
توضیح New rank :
طبق صحبت دوست و همکار سایت علی عزیز ( A_W_Z_2 )
شما 40 بازی انجام میدین و یه mmr به سطح بازیتون میده ، و اگر رنک جدید بالاتر از قبلی باشه جایگیزین خواهد شد اما اگر کمتر بود رنک قبلی خودتون باقی خواهد موند . در هر صورت ضرر نمیکنید
کسی میدونه که ایتم های بوک توی مارکت میان الان یا نه؟!
منظورم اینه که مثل بوک winter زود اضاق میشن یا نه باید تا چند ماه دیگه صبر کرد (مثل پارسال)
میگم اگه بخریم مگه نمیشه مث abuse رفت ؟
میره برا August ، ایتم هایی مثل وید که اخرین ایتم در هر trasure هستش اون رو من توی مارکت دیدم اما بقیه میره بعد اتمام بوکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا میشه اما هنوز اپدیتش نیومدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد 40 تا بازی رنک میده یا بعدش یه tbd 10 تایی بهت میده که بری؟
عجب داشتم پست اول رو بروز میکردم
ارسال رو زدم پیام امد
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
نوشته ها هم ذخبر نشده بود
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
evilkingofdark (05-18-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قرار بود ی مساعلی رو حل کنن از هاست سایت ..
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©