سلام دوستان ی سوال
1 . به نظرتون ارزش خرید داره ؟
2 . افکت ها همیشگی نیست ! فقط ایتم ها که میده به درد میخوره اونم میخاد به صورت راندوم دراپ بشه .
من mmr ش رو نمیخام چون زیاد بازی نمیکنم تام زیادی رو نمیزارم واسه بازی
به نظرتون بگیرم ؟
سلام دوستان ی سوال
1 . به نظرتون ارزش خرید داره ؟
2 . افکت ها همیشگی نیست ! فقط ایتم ها که میده به درد میخوره اونم میخاد به صورت راندوم دراپ بشه .
من mmr ش رو نمیخام چون زیاد بازی نمیکنم تام زیادی رو نمیزارم واسه بازی
به نظرتون بگیرم ؟
داره در صورتی که بتونی لول اپ کنی
چقدر زمان لازمه واسه این موضوع که لول اپ کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان امکان داره یه توضیحی بدید درباره این بوک / امروز میخوام بگیرم .
3 ماه ، چه پولی چه چیزایی که پوینت میده بهت مثل challnge و.......
با سلام خدمت شما عزیزان.ببخشید اینجا این سوال می پرسم.بعد از این آپدیت حجم مصرفی نت من برای بازی دوتا2 خیلی بالا شده و هر بازی حدود 400mb مصرف میکنه.دوستان شما هم با این مشکل برخوردید؟؟من گیم نت دارم و دقیقا میدونم که قبل این آپ هر بازی برای هر سیستم حدود 80 تا 100 mb میسوزونه اما الان شده حدود 400 mb.ممنون میشم که ببینید آیا همچین مشکلی پیش اومده یا نه؟؟؟
توی قسمت تنظیماتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
opstion>advanced> internet low
اگر روی گزینه High باشه هر بازی 100 مگ مصرف میشه ولی اگر روی low بگذاری هر بازی 50 مگ حدود مصرف میکنه.
از این به بعد سوال خودتون رو در
پرسش و پاسخ در مورد دوتا 2
مطرح کنید.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
evilkingofdark (05-18-2016)
توضیح خاصی نداره شما استفاده میکنی و با یکسری پوینت لول اپ میشه که با کارهایی که باید انجام بدین یا اینکه پوینت با پول بخرید ، همینطور که لول battle pas شما میره بالا یک سری ایتم و افکت به شما میده و این افکت ها بعد از تاریخ اتمام بوک از بین خواهد رفت اما ایتم ها را همچنان دارینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
evilkingofdark (05-19-2016),Mr.Dr (05-18-2016)
اپدیت رو فارسی کردم
جرعت نمیکنم اپلود کنم فقط ازش اسکرین گرفتم شد 18مگ
افلاینشو اوکی کردم شد 40مگ
ویرایش توسط evilkingofdark : 05-19-2016 در ساعت 05:08 PM
,سلام دوستان
من هم ترتیب اپدیت رو به صورت فارسی دادم ، جا داره از برادرم MO^N3ver تشکر کنم واسه ترجمه. کار ترجمه کاملا اختصاصی هست .
[ تصویر با کیفت متوسط 1.2 مگابایت ] | [ تصویر با کیفت متوسط 850 کیلوبایت ]
چون خیلی تصویر طولانی و دراز بود تصویر رو نگذاشتم برای دیدن تصویر رو لینک بالا کلیک کنید.
و ی در خواست داشتم اگر میشه تو پست اول لینک تصویر رو بزارید تشکر
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©