سلام من چند روزی هست بوکو گرفتم ولی تو این مدت حجم مصرفیه نتم خیلی رفته بالا توی 2 روز 15 گیگ خورد فقط هم از استیم بوده نمیدونم مشکلش چیه چندتا از دوستامم این مشکلو دارن اگه میشه راهنمایی کنید خیلی ممنون........
سلام من چند روزی هست بوکو گرفتم ولی تو این مدت حجم مصرفیه نتم خیلی رفته بالا توی 2 روز 15 گیگ خورد فقط هم از استیم بوده نمیدونم مشکلش چیه چندتا از دوستامم این مشکلو دارن اگه میشه راهنمایی کنید خیلی ممنون........
اینکه این سوالو اینجا مطرح کردم به خاطره اینه که بعد از خریده بوک برامون این مشکل پیش اومده نمیدونم چیکار کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این درخت ها چیه که نوشته 20,000,000,000 درخت باید قطع کنید تا یه جایزه میده؟ نمیدونم...
وقتی دارید گیم فایند میکنید، عکس تیمبرساو میاد پایین سمت راست صفحه، روش کلیک کنید صفحه ای باز میشه که با هر کلیک شما 1 درخت بریده میشه، اگه کل دارندگان بوک 20 میلیون درخت رو ببرند به همه Lina Fireball هدیه میده xDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسخرستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موس آدم خراب میشه
تا الان 1100 قطع کردم تا دو هفته دیگه هم 20 میلیارد پر نمیشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
10 تا بازیم تموم شد
8 برد
2 باخت
میانگین kda 20
رنکی که داده 3996
خودم رنکن 3900 هست همین 8 تا بازی رو با رنک خودم یرفتم الان جای بهتری بودم
دوستان چطور میشه این رنک جدید رو جایگزین کرد ؟
وقتی که international تموم شد :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طبق توضیحات خودش گفتم البته. نگی الان سره کاری بود
یعنی الان دوتا رنک سولو هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر یه وقتم برای اینترنشناله که تازه داده خراب شد برای خودم هست؟
Lina Fireball چی هست دقیقا که با قطع کردن درخت ها میده؟
دوستان کسی راه حل درست حسابی برای مشکل خرید از دوتا۲استور با استفاده از استیم ولت رو داره؟
یکی از دوستان اکانتش رو شارژ کرده ولی در هنگام خرید battle pass ارور میده.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©