اینجا کسی Brawlhalla بازی میکنه؟
گیم پلی جذاب و موسیقی باحالی داره
و گروهی بازی کردنش جالبه
ولی گیم پلیش میتونه بهتر و متنوع تر باشه به نظرم
اگه اینجا پلیرش هست نظرشو بگه
اینجا کسی Brawlhalla بازی میکنه؟
گیم پلی جذاب و موسیقی باحالی داره
و گروهی بازی کردنش جالبه
ولی گیم پلیش میتونه بهتر و متنوع تر باشه به نظرم
اگه اینجا پلیرش هست نظرشو بگه
Sharingan (05-14-2020)
https://www.twitch.tv/trainwreckstv
یکی از معروفهای توئیچ و قهرمان اخیر تورنمنت Among Us (تورنمنت رو کامل دیدم. اون روز ۱۷ ساعت استریم کرد! با اختلاف اول شد) که این روزا من خیلی بخاطر این بازی نگاهش میکنم.
فارسی هم بلده بخونه و هم حرف بزنه اما کلا هر کسی ببینتش باورش نمیشه دو رگه باشه چون بزرگ شده آمریکا هست و خب مسلمه که native بحساب میاد.
بازیش خیلی خوبه توی Among Us و بیشتر مثل اینکه محتوای اصلیش پادکست هست اما من تا حالا گوش نکردم ببینم چی میگن.
اگر دوست داشتید دنبالش کنید. نباید اینجور افراد معروفی در بین ما ناشناخته بمونن.
پنهان کننده: پینوشت
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (04-04-2021)
اگه کرانکر بازی میکنید عضو کلن ایران بشید:
https://krunker.io/social.html?p=clan&q=Iran
فکر کنم بزرگترین کلن ایرانی باشه
اگر با موبایل Crash Bandicoot: On the Run بازی میکنید تیم Persian Heroes پذیرای حضور گرم شماست
این بازی خیلی زود تکراری شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان درگیر بازی tennis clash هستم. پیشنهاد میکنم بازی کنید
مثل کلش رویال ولی تنیس با گیم پلی خوب
اگه نصب کردید رو لینک زیر کلیک کنید تا بتونیم با هم بازی کنیم:
https://play.tennisclash.com/invite?id=b86ecb2c-cf65-4104-957f-eebb4b025f5d
هنوز کلن تاسیس نکردم و در یک تیم ایرانی دیگه مشغول فعالیتم
چند روزه که موقع کانتر بازی کردن وسط بازی هر چند دقیقه، دو سه ثانیه گیر میکنه و وقتی هم درست میشه جنازه های روی زمین هم یدفعه جابجا میشن و دوباره میوفتن. اون لحظه هم ping پایینه و loss و choke هم رو 0درصده
بنظرتون مشکل از چیه؟ تا یکی دو هفته پیش اینطوری نبود
Sharingan (04-17-2021)
داخل همه سرورها اینطوری میشه؟ سروهای رسمی رو امتحان کردی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سرور رو که نمیشه انتخاب کرد؟ ولی همه سرورها اینطوری میشه چه اونایی که داخلش روسی هستن چه عربی و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بقیه هم مشکل ندارن. فقط برای من اینطوری میشه
Sharingan (04-18-2021)
چرا تا جاییکه من یادمه سرور انتخابی بود (چون میبینم casual میزنی میگم). یک دست ranked چیزی برو که بری داخل سرور رسمی خود Valve اگر باز هم اونطوری شدی و تایم اوت هم نداشتی باید جاهای دیگه رو چک کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همچین چیزی بنظر من مشکل از سروره یا پکت لاس که خب میگی اونا همه اوکی هستن آپدیت جدید نداده سیاس تو این مدت؟ فرومهای رسمیش رو چک کن شاید مشکل از آپدیت باشه
همه اینها ج نداد باید سختافزارت رو در اون حین مانیتور کنی ببینی تو اون لحظه چی میشه
- جبران خلیل جبران
واسه تست بهترین کار اینه که با نت گوشی هات اسپات کنی (اگه بسته نداری یه نت روزانه یا ساعتی بزن) بعد امتحان کن ببین فیکس میشه یا نه
احتمالا از نتت باشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©