عجبببب LGD و OG هم باختن احتمالا liquid و alliance هم میبازن من کارم با این TI تمومه
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
OG هر دو Major رو به خاطر مهارت Miracle بردن و درفت هاي Fly اونجوري كه بايد حرفه اي نبود و فقط اون چيزي كه بايد به Miracle ميداد تا بازي رو جمع كنه و يه ذره هم Moon (نظر شخصي)
اما Demon اين مسئله رو خيلي خوب فهميد و با يه درفت عالي OG رو له كرد
Medusa رو با PL رسمن نابود كرد و با پيك Drow پدر Ember رو در آوردن
واقعن اين همه سال گزارشگري و كسب تجربه Demon بيخود نبوده
من خيلي خيلي كنجكاوم بدونم Newbee حذف ميشه يا TL
اما عجب Disband هايي در پيش رو داريم
واقعن كنجكاوم بدونم سرنوشت TL و OG و TS بعد TI چي ميشه
Team Secret
The Viper (08-10-2016)
respect the old man
Hao: Fear, we've always known him as Captain America
-----
OG چقدر سر اینا ضرر کردم حال ندارم ریپلی ببینم اما حتما jimmy n de boyz دست مریزاد داشتن
------
EHOME vs EG
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
کسی خبر داره all star match کی برگذار میشه ؟
ember pick 5 og بود اما drow فک کنم pick 1/2 tncThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا نفهمیدم چرا جلو ی اون هیرو ها ember pick دادن و huskar رو بن نکردن lineup tnc قشنگ معلوم بود میخوان huskar برن ...
من که از navi انتظار نداشتم بره بالا .... قیافه fan های og و secret الان دیدنیه ( که 50% سایتو تشکیل میدن )
Sharingan (08-10-2016)
عکس بدم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی انصافن چشام پر اشک شده بود داشت میرفت به سمت گریه که یه حسی گفت مرد گنده از هیکلت خجالت بکش
Team Secret
به نظر میاد بعد از بازی های فردا باشه یعنی جمعه صبح -----> توی یه فروم خارجی دیدم گفته بود بعد از بازی های پنجشنبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هک شده خوده puppey نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
RTZ - PLD - EE - AUI اینا همه انیمه نگاه میکنن weeb ان مثل این Hooman
Hooman.J (08-10-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©