عزیزم من نگفتم کسی یا تیمی بر هم برتری دارن یا فلان نفر باعث افت یا صعود تیم شده ... شما قبلا میگفتی ppy به خاطر هیروپول w33 رو انداخت بیرون منم الان میگم هیروپول w33 خیلی نسبت به قبل تغییر کرده . هیچ تیمی رو توی اون حرفم مورد خطاب قرار ندادم
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
عزیزم من نگفتم کسی یا تیمی بر هم برتری دارن یا فلان نفر باعث افت یا صعود تیم شده ... شما قبلا میگفتی ppy به خاطر هیروپول w33 رو انداخت بیرون منم الان میگم هیروپول w33 خیلی نسبت به قبل تغییر کرده . هیچ تیمی رو توی اون حرفم مورد خطاب قرار ندادم
من هيچ موقع همچين حرفي نزدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عين جمله من اينه
rtz به نظر من نسبت به w33 هيرو هاي بيشتري ميتونه بازي كني و كشش بيشتره و فك كنم بيشتر به درد secret ميخوره (و هنوزم پاي حرفم هستم)
من خودم وقتي w33 ميمود تو secret و همه دوستان ميگفتن public star هست و solo كار ميكنه و به درد كار تيمي نميخوره مخالفت ميكردمو ميگفتم نه خيلي بازيكن خوبيه و نتيجه ميده و ديديم كه داد
تنها چيزي كه اعصاب منو خورد ميكرد نظر عده اي از دوستان بود كه ميگفتن secret مسابقات shnghai رو فقط به خاطر w33 برده و بقيه كشك وگرنه من خودم خيلي دوس داشتم اصلن dc قهرمان شه چون misery رو چندين ساله كه دوس دارمو دنبالش ميكنم
(من يه ذره پست قبلي تند حرف زدم sry)
ویرایش توسط Hooman.J : 08-15-2016 در ساعت 12:51 PM
Team Secret
[DR.[mmL (08-15-2016)
بعد از اینترنشنال تیم vp یه ترکیب جدید زد که مو به تنم سیخید .... بازیکنان به ترتیب pos :
Ramzes666
No[o]ne
9pashaebashu
solo
Lil
solo و no[o]ne هم از تیم vega اومدن ..... این no[o]ne فوق العادس و باید ببینیم عملکردش توی تیم چجوریه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©