جایزه های ti6
پنهان کننده: ti6
مرحله گروهی
پنهان کننده: Group Stage
مرحله Main Event
پنهان کننده: Main Event
Wild Card
پنهان کننده: Wild Card
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
جایزه های ti6
پنهان کننده: ti6
مرحله گروهی
پنهان کننده: Group Stage
مرحله Main Event
پنهان کننده: Main Event
Wild Card
پنهان کننده: Wild Card
ویرایش توسط dark druid : 08-11-2016 در ساعت 12:04 PM
A_W_Z_2 (08-11-2016),Hooman.J (08-11-2016),Hossein.IR (08-11-2016),Milad._.R (08-11-2016),Mohammad_ai69 (08-11-2016),Sharingan (08-11-2016),Viper (08-11-2016),رهی (08-11-2016)
این wings چه قد داره میره جلو
ببین کی گ فتم فینال wings vs TNC
بازی ehome و eg به حتم بهترین بازی کل سری بود
universe بازم ثابت کرد که یار اصلی تیمش هست
من به این نتیجه رسیدم که اگه با دید طرفداری و نقرت از تیم های مختلف مسابقاتو تماشا کنیم اصلن لذت نمیبریم و حتی استفاده ای هم نمیکنیم و فقط اعصابمون خراب میشه
پس بیخیال که تیم محببتون حذف شد و از مسابقات نهایت لذت رو ببرید.
فینال هم قریب به یقین wings و eg هست که 3 به 1 مثل همیشه و احتمالن wings قهرمان میشه (فرض کن EG قهرمان شه فک نکنم دیگه بشه رکورد سود تو این زمینه رو از این تیم گرفت.)
البته اگه اون قاعده ای که یه سال چینیا قهرمان شن یه سال کشور های غربی رو در نظر بگیریم امسال نوبت چینیاس که فقط wings و ehome موندن
اطلاعاتم داداش دستت درد نکنه ولی دیگه همه میرن سایت joindota و gosu دیگه فک نکنم زیاد نیازی به اتلاف وقت باشه
ولی درکل دستت درد نکنه
ویرایش توسط Hooman.J : 08-11-2016 در ساعت 12:40 PM
Team Secret
eg وضعیت پارسالشو داره دقیقا ... پارسال هم همه میگفتن secret قهرمانه که همون اولا توی حذفی خفش کردن ، با این تفاوت که امسال og هم جزو احتمال های قهرمانی بود
به نظرم فینال اگه بین eg و wings باشه eg میبره و طلسم قهرمانی یکی در میون چینیارو میشکنه ....
Mohammad.S (08-11-2016)
میدونی چی جالب میشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
eg تو semi از wings بخوره بعد مثل پارسال بیاد تو فینال ببره
ولی بازم هنوز به تیمایی مثل TL امید هست
به نظر من این تیم حتی پتانسیل حضور در فینالو داره
tl هرچقد تو GS بعد بود تو این چن تا مسابقه اخیر واقعن خیلی خیلی خوب بود
tnc هم بزنه این dc رو حذف کنه یه ذره حال کنیم
پست های تاپیک سال قبل 200 تا از امسال بیشتر بود
حالا تو این تاپیک در مورد مراحل OQ و ... هم بحث شد و 3 ماه قبل مسابقات راه اندازی شده
واقعن درود میفرستم به این انجمن
Team Secret
TL نمیتونه تا فینال بیاد اینو مطمئنم ، بازی بین fnatic و tl از نظر من هر کدوم بیان بالا به ژاپنی ها میبازن .... eg هم اگه به wings ببازه فکر نمیکنم از lower bracket جون سالم به در ببره ( به فینال نمیرسه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم منظورت چینی ها بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرفدارای DOTA 2 توی ژاپن از ایران هم کم تره
ژاپنی ها اصلا با بازی ها استراتژی حال نمی کنن و فقط دنبال بازی هایی مثل فاینال فانتزی و ماریو و.. هستن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این loda واقعا بازیش در حد رنکش 6k هست
بعضی وقتا خیلی بد میشه
دوست دارم Dc یا wing قهرمان بشن
تنها چیزی که نداره پتانسیل حضور در فیناله. به نظرم خیلی شانس آوردن تا اینجا رسیدن. (البته خدا رو چه دیدی شاید تا فینال و قهرمانی هم رفتن !)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم EG بازم قهرمان میشه، تیمشون خیلی قویه.
مشکل ما ایرانی ها اینه که همه عاشق تیم Navi سابق ایم ! مخصوصا کوروکی، پاپی، دندی. دیگه هر تیمی اینا باشن توش طرفداری میکنیم ! الان کورو اگه تو TL نبود این همه TL طرفدار داشت ؟ یا همین Navi عمده طرفداراش فقط میخوان بازی دندی رو ببینن
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
من قبل از این که دوتا2 ساخته بشه طرفدار kky بودم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربطی به NaVi نداره
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©