برگزار شد این لینک هایلایت : https://www.youtube.com/watch?v=n8LOCeqs1wUThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
30 دقیقس دیگه کوتاه تر از این ویدیویی سراغ ندارم .
China - چین
Europe - اروپا
America - آمریکا
Southeast Asia - آسیای جنوب شرقی
برگزار شد این لینک هایلایت : https://www.youtube.com/watch?v=n8LOCeqs1wUThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
30 دقیقس دیگه کوتاه تر از این ویدیویی سراغ ندارم .
What happened ? Axe happened
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-12-2016),Mohammad_ai69 (08-12-2016),WardeN (08-12-2016),[DR.[mmL (08-12-2016)
درسته اشتباه از من بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا چرا میزنی
Team Secret
فردا شب بازی فینال آپر براکته بعدش فینال نهایی؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
فینال upper که امشب هست بین eg و wings بازی دوم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فردا فینال lower هست و بعدم grand final .
What happened ? Axe happened
میخواستم bet بزارم ولی بخاطر اینکه شماره موبایل نداده بودم نشد
بازی امشب eg vs wings رو wings میزنه ( اینکه کی قهرمان میشه رو نمیدونم .... شاید DC !!! )
به نظر من eg از wings میبازه اما میره فینال lower bracket و میاد بالا و توی grand final میبرن
با این بازی DC که دیدم ، EG بعد از باخت امشبش به wings دیگه نمیتونه فینال LB رو جون سالم بدر ببره ( مگر اینکه معجزه بشه امشب wings رو ببره که از نظر من غیر ممکنه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید قهرمان امسالم تیم آمریکایی باشه ؛ ولی مسلما EG نیست ( مگر اینکه بازیش با wings رو ببره و بعدش فینالو ببره که بازم میگم غیر ممکنه )
EG خیلی قویه !
و WIngs خیلی خوب کانتر پیک میده ! یعنی فقط استراتژیشون اینه که درفتی بدن که استراتژی تیم مقابل رو نابود کنه !
----
عجب بازی بود ، Fanatic واقعا هوشمندانه و قوی Fight میده ، آدم لذت میبره
[DR.[mmL (08-13-2016)
من نظرم روی dj - ss هست عجب بازی میکنه این بشر با ss یعنی یه تنه کل تیم حرف رو فلج میکنه !!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©