حالا هي بگيد مانكي كينگ مانكي كينگ فوقش مياد يه قر ميده ميره اخر همون pa يه كريت ميزنه شققق ٤٥٠٠ همه ميميرن :دي
Sent from my iPhone using Tapatalk
حالا هي بگيد مانكي كينگ مانكي كينگ فوقش مياد يه قر ميده ميره اخر همون pa يه كريت ميزنه شققق ٤٥٠٠ همه ميميرن :دي
ATER (08-13-2016),samdeloges (08-17-2016)
اتفاقا این هیرو میتونه از کانتر های سخت PA باشه ... کار با battlefury هم به داد PA نمیرسه جلوی illusion های MK ( با توجه به اسکیل 2 و 3 MK )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این قری هم که گفتی مخصوص arc warden بود ... حداقل MK تنها هیروییه که جدیده و وقتی بیاد میخوام اسپمش کنم
ولي فكر كنم هيروهايي مثل sven dusa es كانترش كنن اگر ايلوژن هاش زياده مثل plThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احیانا این هیرو ربطی به این هیرو monkey king داخل HoN نداره ؟ :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Monkey King - Heroes of Newerth Wiki
احتمالا استرنگف باشه و تانک و رول گنکر
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 08-13-2016 در ساعت 08:16 PM
این هیرو ترکیبی از فانتوم لنسر. وترولهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولي نظر من اينه كاش به جاي اين يه هيرو ميساختن بدون هيچ گونه پشتوانه اي
منظورم اينه يه هيرو جديد يه قهرمانه جديد و نو بدون اينكه جا ديگه اي اصلن اسمش هم بياد (مثل Lol كه اكثر هيروهاش اينطورين)
الان اين تو lol هم هست
تو hon هم هست
تو dota هم فك كنم يه easter egg بود كه با rikki بايد mkb ميبستي و يه چن تا آيتم جم ميكردي از جاهاي مختلف مپ و ...
حالا اين ميخواد بياد
ولي يه سوالي ذهن منو مشغول كرده كه بعد اين چي ميشه؟
هيرو ها اضافه ميشن يا اينكه تمركز بيشتر تو بهينه سازي بازي و بالانس كردن خواهد بود
Team Secret
امیدوارم که همش اتفاق بیوفته هم اضافه شه هم بالانس . دوتا دو برا ما که کسل کننده شده از بدبختی رفتم abilty درفت
تو مپ 6.79 بود فکر کنم ریکی و استروم پیک میکردی اسموک میزدی و...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فونیکس هم اول مثل این بود تو مپ6.69مخفی بود بعد آودرنش تو بازی
صددرصد هیرو های بیشتری تو راهه و احتمالا چندتا از هیرو حذف میشن تا جاشونو با هیرو های جدید عوض کنن
این که هیرویی رو حذف کنن امکان ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از اینکه هیروها کامل شدن به نظرم بیشتر روی مسائل خود بازی و اسکیل هیروها آپدیت میدن . شاید هم هر سال یه هیرو جدید دادن
شاید Valve دنبال قهرمان های اساطیری دنیاس و این تازه شروعشه
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Amin_AssAssin (08-16-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©