ممنون از خوندنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Debuff: به اسپلی که توسط دشمن روی یار زده میشه و براش زیان آوره.
Buff:به اسپلی که به دست خودت یا یار زده میشه باعث منفعته.
Glossary - Dota 2 Wiki اینم منبع
ممنون از خوندنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Debuff: به اسپلی که توسط دشمن روی یار زده میشه و براش زیان آوره.
Buff:به اسپلی که به دست خودت یا یار زده میشه باعث منفعته.
Glossary - Dota 2 Wiki اینم منبع
Amin_AssAssin (10-15-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-26-2016)
استارتر تاپیک درست در مورد debuff نوشتن ولی bkb بد برداشت کردن.
اگه روی خودی و یار debuff (از حریف ) روشون باشه ، از بین میبره.
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (10-15-2016)
کاری ندارم کسی GG براش میره یا نه. منظورم از باگ اینه که غیر منطقی میشه، مثل HoM و BKB و Necromonicon که با Rearm رفرش نمیشن اینم نباید میشد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
يه سري محدوديت داره مثلا دوباره مانا نميده يعني قسمت اركين بوتش كار نميده ولي اگه اينجوري بخوايد حساب كنيد كه براي آرك واردن هم همين طوره طرف اگه رفرشر داشته باشه ميتونه از هر آيتم ٦ بار استفاده كنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
چند وقته aether lens به بازی اضافه شده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند وقته هگز و داگون توی بازی اضافه شده ؟!
...
چه ربطي داره؟؟؟؟ امار هاي دوتاباف هر هفته عوض ميشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
تست شد تو لابی مانا میده هر چقدر بخوای ولی بستن این آیتم اول بازی روی Tinker از نطر من آشغال کردن این هیرو برای آیتم فان آخر بازی میتونه خوب باشه ولی کسی 5200 خرج این آیتم به جای BoT نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (09-26-2016)
به اطرافيانم ميده؟؟؟؟
فك كنم ميده چون جديدا يه پست توي اينساگرام ديدم كه گفته بود gg براش ببنديد و اينا به هر حال ممنون
Audrey Hepburn
من POS4 اینکارو کردم با تینکر jung farm...عملا بعد از BoT که 10-11 میشه گرفت راش کردم براش...فوق العادست من اول مکانیزم گرفتم و گنک میکردم دلیوری همه کار :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی 3500 رنک جواب داد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©