این بازی رو خودشون از قصد این همه طول دادن و یکجورایی تبانی بوده .
Lone MaMaD (10-01-2014),رهی (10-02-2014)
دوتا 2 دیگه *******. ریکی 2 زد روم بعدش عینه مد WTF شد 2ش پشت سر هم داش میزد مردم!
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
استاد آلتیمیت ریکی با بلینکش جاشون عوض شده تو آپدیت جدیده به طوری که چن بار پشت سر هم میتونه بلینک کنه ......... آلتیمیت قبلیش هم که الان اومده جای اسکیل 2ش موقعی که invis هست heal میده !!! ....... ریکیو تو این آپدیته خیلی bug کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (10-02-2014)
ریکی رو Funnnnnnnnnnn کردن باو
مدرسه عوض کردم (سال آخر هستم) رفتم طرف های خاک سفید. 2 شنبه این هفته برای اولین روز رفتم مدرسه ، معلم برق امده سر کلاس دار با بچه ها جمع و تفرق و ضرب و تقسیم 3 دبستان کار میکنه!!!!!!!!!!!!!!! باورتون میشه یارو 3 دبیرستانه تقسیم 4 رقمی بلد نیست!!!!! رفتم به مدیر میگم این جا مدرسه استثنای هست؟ میگه نه !!!! و بله در آنجا بود که من سکته تاقص زدم:imtwitchingplz:
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Four-Eyes (10-02-2014),Mohammad_ai69 (10-03-2014),[DR.[mmL (10-02-2014)
آره بابا منم 1 دبیرستانم روز اول رفتم یارو ضرب کسری کلاس 5ومو بلد نبود !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (10-02-2014)
خبرش رو دارم مگه 2 رکی کولداون نداره؟ این داشت پشت سر هم 2 میزدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
وقتی اسکیل 2 قبلیش شده آلتیمیت یه ویژگی پیدا کرده که 5 بار میشه پشت سره هم زد ولی بعد از 5بار میره تو 30 ثانیه کولداون .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل ultimate هیروی ember شده به صورت stack ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر 30ثانیه یه stack بر میگرده ...
اینو من تونستم راحت هضمش کنم ، چون % زیادی از دانشگاه توی ترم 4-5 نمی تونن اینکار رو انجام بدن ، دلیلش بر ضعف و سیستم تدریس و تحصیلات ماست فرق نداره چه دوره ای هستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©