http://m.youtube.com/watch?v=7d16CpWp-ok
ببخشید از این سایت گذاشتم کاملش رو نتونستم پیدا کنم اگه کسی میتونی از راهی اپلود کنه بزاره ممنون میشم(نت خودم مشکل داره) هیچ مشکلی هم نداره فیلم
http://m.youtube.com/watch?v=7d16CpWp-ok
ببخشید از این سایت گذاشتم کاملش رو نتونستم پیدا کنم اگه کسی میتونی از راهی اپلود کنه بزاره ممنون میشم(نت خودم مشکل داره) هیچ مشکلی هم نداره فیلم
convert2mp3.net - Online Video converter - Youtube, Dailymotion, Vevo, Clipfish und MyVideo Videos in MP3, MP4 und weitere Formate umwandeln - Kostenlos und legal Musik downloaden برو داخل این سایت لینک ویدیو یوت---ب رو بده mp3 رو به mp4 کیفیت هم بزار رو 240p که راحت دی ال کنی ^_^This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Youtube Junkey
اینم یه حرفیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روزی یکی ازمهندسان عالی رتبه ژاپنی برای بازدیدبه عسلویه میرودناگهان موضوعی ذهنش رامشغول میکندجلودرب ورودی.چنان ساکت می ایستدونگاه معنی داری میکند که مترجم ایرانی اوتعجب کرده وازاومیپرسد که چه شده پرفسوراشاره میکندبه صندوق جلودرکه هرکس واردمیشددران پول می انداخت.گفت این چه حکمتی داره.ایرانی مترجم گفت این صندقهادرتمام نقاط ایران گذاشته شده تا افرادی که وضع مالیشون خوبه کمک کنندبعدجمع میشن درکمیته امدادبین افرادفقیرتقسیم میشن .میگه اینوکه گفتم پرفسوره اهی کشیدوچنان به طرفم نگاه کردکه فکرکردم حرف بدی زدم بعدازمکث کوتاهی گفت ایران عسلویه داردفقیرهم دارد.من تعجب کردم وبه اوگفتم پروفسورمیشه منظورتوبهترتوضیح بدین.گفت یعنی درامدعسلویه به اندازه ای هست که هفت کشورباجمعیت ایران راکه به همه افرادحقوق بدهندجوابگوست اونوقت شما میگین فقیرهست اگرعسلویه توکشورمابودمردم مابهترین ارامشها داشتند.
عسلویه یک شهر یا منطقه ای نفتی و... که در استان بوشهر قرار داره و با شهر خودم چند ساعت فاصله داره با این وجود که این ثروت عظیم اینجا خوابیده مردم این استان یکی از بی امکانات ترین و فقیرترین های کشور هستن ، این هم داستان نیست بر اساس واقعیت است
''iMM (01-16-2015),'ScoOPiNG yO (01-17-2015),Dav1d (01-16-2015),FCB (01-16-2015),fever361 (01-16-2015),Four-Eyes (01-16-2015),F[A]CTOR (01-22-2015),Mostafa91 (01-17-2015),Persian Leopard (01-16-2015),Ray[A]n (01-17-2015),salar cr7 (01-16-2015),SHARK (01-16-2015),Siavash (01-19-2015),WardeN (01-17-2015),YOLO (01-16-2015),رهی (01-16-2015)
ترجیح میدم چیزی نگم چون دوباره کلی بحث پیش میاد ولی ففقط میشه گفت افسوس
ولی خیلی دوست دارم بدونم <<چه حکمتی داره؟>> به ژاپنی چی میشه؟ :d
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
'ScoOPiNG yO (01-17-2015),Dav1d (01-16-2015),Mohammad_ai69 (01-16-2015),YOLO (01-16-2015)
واقعا که !!!!
محمد جون لدف کن دیگه اینجور چیزا قرار نده چون اصلا حال نمیکنم میشنوم کشورم هنوزم که هنوزه پیشرفت قابل توجه ای نکرده اونم در ضمینه فرهنگ و اجتماع واقعا ناراحت میشم.همه کشورا آرزوشونو منابع ما رو داشته باشن ما که داریم دولتمردان مفت میخورن یه آبم روش باد معدشون هم به ما نمیرسه انتظار دارید فقیر نداشته باشیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
عزیزم اطلاعات عمومیت خوب شه نذاشتم واسه ناراحتیت گلم (Rahi_jj )
یا اباالفضل ... ;((((((
فایل پیوست 3374
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©