این Overwatch عالیه
هرچیزی که من از یه بازی می خوام رو داره
فقط یه نمه به گول ما گرونه ولی هرجوری شده می گیرمش
آقا فروشگاه معتبر کسی میشناسه ؟
(من خودم یکی میشناسم اول 178ت میداد الان کرده 190 اگه جایی هست که مطمئئن باشه و ارزون تر بده پ خ کنید)
این Overwatch عالیه
هرچیزی که من از یه بازی می خوام رو داره
فقط یه نمه به گول ما گرونه ولی هرجوری شده می گیرمش
آقا فروشگاه معتبر کسی میشناسه ؟
(من خودم یکی میشناسم اول 178ت میداد الان کرده 190 اگه جایی هست که مطمئئن باشه و ارزون تر بده پ خ کنید)
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
بازی Uncharted 4 Chapter 16
^_^
Youtube Junkey
آقا این اسپین ti6 bp چیه ناموسن :\
8 بار زدم 7 تا ست داده 1 دونه کٌریر :\
ناموصن اسکرین میگرفتم فحش میدادین به گیب
قشنگ میچرخه میاد رو آرکینا وامیسته بعد یهو میره رو ست ریر پاگنا :"\
Youtube Junkey
Ecsprt (05-20-2016),Milad._.R (05-19-2016),Mohammad_ai69 (05-20-2016),Mr.Legendary (05-23-2016),reza (05-22-2016),Sepehr_R (05-20-2016),Soul Keeper (05-19-2016)
اینو کاملش جالبه به بچه میگه دلت واسه مامانت تنگ شده میگه نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زنه میگه نه ؟
بچه میزنه زیره گریه
Youtube Junkey
reza (05-22-2016),Soul Keeper (05-21-2016)
اقا یه برنامه برای لیمیت کردن سرعت اینترنت وایفای میشه بدید ؟ اصن داریم همچین برنامه هایی ؟ من که نیافتم
Youtube Junkey
بعضی مودم ها میگن این قابلیت رو دارن اما من که میگم دروغهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها راهش دستگاه میکروتیک هست که هزینش بالاست. با میکروتیک شما میتونی محدودیت های زیادی تعیین کنی. بیشتر به درد اماکن عمومی میخوره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
آموزش مدیریت پهنای باند دستگاه *های متصل به شبکه وای فایThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این واسه Tenda هست من TP Link دارم :\This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها برنامه ای که نزدیک چیزیه که من تو ذهن دارم NETCUT هست که به مک آیدی های مورد نظر اینترت شیر نمیکنه یعنی فقط به مودم وصل هستن نه به اینترنت مودم
Youtube Junkey
والا نت هم سر در نمیارم 2 روز پیش آموزشش رو دیدم گفتم شاید به کارت بیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©