اينم از iG
يه TNC رم بزنيم تمومه
1 سال بود اين تيم خوابيده بود بالاخره داري برميگرده
كايش قهرمان شه ماهم خوشحال شيم
اينم از iG
يه TNC رم بزنيم تمومه
1 سال بود اين تيم خوابيده بود بالاخره داري برميگرده
كايش قهرمان شه ماهم خوشحال شيم
Team Secret
liquid داره نامیدم میکنه اما از اینجا معلوم نمیشه مرحله بعدی بازیها خوب میشه از یه طرف که سطح تیما نزدیکه این یه جور تمرین و اشنایی تیمها با همه ببینیم چی میشه
سطح بازی ها واقعا بالاتر از Dac هست
اکثر بازی ها جذاب و دیدنی و با تایم بالاست
تا اینجا که قطعا midone mvp بوده و خیلی روی فرمه
توی بازی سوم liq vs dc همه توی توییچ از خجالت matumba در اومدن از بس که فحش خورد رسما از این تیم ناامید شدم.
نمیدونم چرا تیم خوبی مثل Eg با این بازیکنا نمیتونه به ثبات برسه و همیشه در یه سطح سینوسی پلی بده
اصلا خوشم نمیاد یه تیم چینی قهرمان بشه یه جورایی بعد dac دلمو زد.
OG با توجه به مشخص شدن متاش و نرف Alch همچنان تیم قوی هست و شانس بالایی برای قهرمانی داره
thunderbirds هم بنظرم باز هم امیدی بهش نیست.w33 کلا پلیر جالبیه یه سری متاها میره عجیب غریب .پیک mid BB مثل ونگاردش برای اینوکر و باقی کارای جالبشه
خیلی دوست دارم VP بعد از مدت ها بتونه یه تورنومنت معتبر رو ببره و امیدوارم قهرمان بشه
ویرایش توسط bayani : 04-25-2017 در ساعت 08:14 PM
qwerty (04-25-2017)
حالم از این بچه **** matumba بهم میخوره یه سره ریده به کل liquid
بدترین کری عمرم که تو رنک 9k دیدم همش عقبه همششششششش
شک نکیند بعد از این major تو لاین آپ liquid عوض میشه
bayani (04-25-2017)
واقعن سطح بازیکنای eg خیلی بالاست واقعن توانایی فردیشون از همه تیما بیشتره اما تو تیمی یه خورده ضیعفه از نظر تیمی هم secret و og حرف اول رو میزنن در کل خیلی سطح بالاست به جز igv facelace sg به نظرم بقیه تیما در یه سطح تقریبن مساوین و از بازیشون لذت میبرم امیدوارم تو مرحله ی بعدی liquid خودشو جمع و جور کنه و یه صحبتی با متیو بکنن لازم نیست با هیرو کری همه ی فایتهارو بیای..
من به نظرم matumba مشکلی نداره و مشکل تیم پیکهای تکراری و نداشتن استراژهای جدیده اگه دقت کنید همه تیمای دیگه دارن هیروهای جدید میارن اما تیم liq بدون تمرین داره بعضی استراژارو پیاده میکنه و به مشکل میخورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی سوم iG vs Secret رو کی برد ؟
انقدر خسته کننده بود لپ تاپ رو با دکمه پاور خاموش کردم
اگه دوستان پایه هستید یه گروه تلگرام بزنیم بازی هارو نگاه کنیم و همزمان صحبت کنیم اینجوری بهتره
خودم زدم اگه خواستید بیاید
https://t.me/joinchat/AAAAAAwG37wKyCFNvwamAA
ویرایش توسط mohamad_2468 : 04-25-2017 در ساعت 08:29 PM
بازي سوم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 0 سكرت زد
خيليم بازيه جذاب و نزديكي بود
تاپيكو واسه همين زديم داداشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همينطوريش خلوته خلوت ترش نكن
Team Secret
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا همین میگم اخه با تلگرام راحتتره راحت میتونیم هیجان رو انتقال بدیم و صحبت کنیم و سریع کل کل کنیم حالا هر جور صلاحه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©