گوگل دیگه ادم رو به اشتباه میندازه .....اخه بالاش هم نوشته بودن لایکن فکر کردم این جزوشون هست ......ممنون از راهنماییتون .....تغییرش میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گوگل دیگه ادم رو به اشتباه میندازه .....اخه بالاش هم نوشته بودن لایکن فکر کردم این جزوشون هست ......ممنون از راهنماییتون .....تغییرش میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز یه بازی رفته بودم با لایکن، اخر بازی که مقدار Heal کردن رو نشون میده شده بود 37000 :دی تا حالا با هیچ هیرویی حتی نصف این مقدار هم نرسیده بود. اخر بازی نوار support عدد 10 رو نشون میداد
اسکیل دوم لایکن الان مثل التیمیت چن شده،
مگه چه فرقی کرده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از 7.00 به بعد hp زیاد میکنه و همون اندازه heal میده که این مقدار تو شب 2برابر میشه، 4بار که howl رو بگیری تو شب 400 تا heal میده ، بعد مثل من موقع فارم هی این اسکیلو اسپم کنی نتیجش میشه 37000 Hero HealThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (03-26-2017)
فک کنم عکس های آموزش بخش دوستان دشمنان خراب هست چون که برا من لود نمیشه ! دوستان یه تست بکنن
اره ......تقصیر dota wiki هستش ......هی بیکارن نشستن لینک عکس رو عوض میکنن ......منم از اونجا لینک کردم بخاطر همون به فنا رفته.....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هدفت از اولی چی بود فقط خیلی نوب بودن مثلا مورف داشتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ba4ma3n (12-30-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©