آقا دمت گرم چه اسپول دقيقيThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بهتون لقب اسپويلر اعظمو ميدم
آقا دمت گرم چه اسپول دقيقيThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بهتون لقب اسپويلر اعظمو ميدم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
عالی بود
اسپویل اگر قسمت چهار و هنوز ندید نخونید
دوستان میشه بگین با کدوم سکانس قسمت چهار خیلی حال کردین؟
خود من با اینکه دو سه بار اخرین صحنه که جیمی داشت به دنریس حمله می کرد رو نگاه کردم ولی بهترین سکانس که کلا با روح و روان بازی کرد قسمت آریا بود وقتی اومد داخل وینترفل و داشت مردم و نگاه میکرد با اون موسیقی زیبا خیلی هیجان انگیز بود. البته از صحنه دوتارکی ها هم که روی اسب ها وایساده بودن نمیشه گذشت.
ویرایش توسط hamedlim : 08-07-2017 در ساعت 10:10 AM
وبسایت دریای طراحی با هدف آموزش فتوشاپ و بالا بردن دانش علاقمندان به حوزه گرافیک راه اندازی شده است
seadesign.ir
FCB (08-07-2017),samdeloges (08-07-2017)
دیگه اون همه جزئیات که هر قسمت رو بیشتر از یک ساعت می کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
این قسمت فول هیجان بودا
ای کاش من صبح اون عکس دراگون تو اینستا رو ندیده بودم. نه که فکر کنید حسش پرید بلکه بد تر شد :دی هی منتظر بودم ببینم کی میان
حالا به احتمال زیاد واسه دراگونا زره میسازن ولی این جیمی چی میشه به نظرتون؟ خودشو دو دستی تقدیم حریف کرد...خبر حمله اژدها ها همه جا رو بر میداره ملت حسابی می ترسن
به نظر من واقعا این حرکت لازم بود. باید از سرسی زهر چشم می گرفتن. قضیه حمله داعش و بعدشم جواب سپاهه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
حسش كه كلا نميپره 😬This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جيمي هم احتمالا تريون فراري ميده به خاطر جبران گذشته
تير به احتمال قوي زهرآگين بوده(ايول ادبيات) به نظرم دراگون ميميره يا شايدم سم براش پادزهر بسازه چون ممكنه
يه احتمال هم هست كه سم بشه رئيس خاندان يعني پدرو برادرش بميرن تو جنگ بعد ديگه با سرسي نيس gg
حتي ممكنه با دنيريس هم بد بشه اصن كلا بره شمال با وايت واكر ها بجنگه
Audrey Hepburn
FCB (08-07-2017)
- جبران خلیل جبران
bayani (08-08-2017),samdeloges (08-07-2017)
یکی از بهترین اپیزود های کل گات بود و بالاخره بعد از 7 سال آزگار انتظار کشیدن یه تیم فایت دراگونی بدون هیچ صحنه اضافه دیدیم
با اینکه این قسمت برای خیلی ها اسپویل شده بود ولی باز هم به هیچ عنوان هیجانشو از دست نداد برام.
متاسفانه تنها ایراد سریال توی این فصل ریتمش هست که روند داستان رو خیلی تند کرده و اتفاقات و جزییات عظیم کتاب رو برخلاف فصل های قبلی به هیچ عنوان بهش اشاره نمیکنه و انگار رو 2x داره پخش میشه
با توجه به وقفه زیاد پخش فصل بعد واقعا آدم حیفش میاد اینطور سریال جلو بره
bayani (08-13-2017)
شايد نشه گفت بعد از اين چه اتفاقاتي ميوفته ولي يه چيزي رو مطمئنم
اگه جان برنگرده وينترفال، اتفاقات ناگواري ميوفته مگه اينكه ليتل فينگر كشته بشه كه بعيده با كلكي كه به آريا زد آريا بكشدش
Audrey Hepburn
hamedlim (08-16-2017)
Amin_AssAssin (08-17-2017),bayani (08-15-2017),FCB (08-14-2017),The Viper (08-14-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©