Valve امروز رسما TNC رو له کرد!
پنهان کننده: کلیک کنید
پ.ن: البته این قضیه سر دراز دارد. ولی من از اولشم طرف چینیا بودم :دی منطق غرب رو در این مسائل قبول ندارم.
Valve امروز رسما TNC رو له کرد!
پنهان کننده: کلیک کنید
پ.ن: البته این قضیه سر دراز دارد. ولی من از اولشم طرف چینیا بودم :دی منطق غرب رو در این مسائل قبول ندارم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
The curse is broken
EG رفت به فینال
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اتفاقا همین الان یه مطلب توی صفحه دوتا2 ردیت میخوندم درباره RTZ Curse که این نفرین مربوط به TI و valve majors هست و valve minors رو شامل نمیشه ، یعنی فینالیست شدن امشب و مثل اینکه دو ماه پیش هم توی یه minor دوم شدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه اصلا EG امسال به minor نرفته. اون تورنمنت MDL بود که فینال به Liquid باختن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این تورنمنت هم از قضا جزو تورنمنت های DPC نیست یعنی rtz هنوز اون طلسمش در تورنمنت های valve برقراره... :d
ولی خب تو روحیه تیمشون خیلی تاثیر داره اگر بتونن این تورنمنت رو ببرن. چون الان امروزه هیچ تیمی توی تورنمنت ها ضعیف بازی نمیکنه و همه سعی میکنن بهترین ورژن از خودشون رو به بازی بیارن. (یعنی اینکه این برد در صورت تحقق یک برد الکی نبوده)
- جبران خلیل جبران
erebor (06-01-2019)
اه چقد حیف شد egباخت خیلی دوست داشتم مرسدس رو بده به سومیل و بعد از مدت ها egرو برنده ببینم
توی بازی فینال انصافا سومیل غوغا کرد مخصوصا دست استورمش
FCB (06-03-2019)
امروز بازیهای Minor شروع میشه که آخرین Minor این فصل از رقابتهای دوتا ۲ خواهد بود.
تفاوتی هم که این سری با بقیه داره در این هست که بجای فقط تیم اول، دو تیم اول به مسابقات Major راه خواهند یافت.
رقابتها که خیلی تنگاتنگه ولی من نظرم روی EHOME هست در نتیجه گرفتن...حالا ببینیم چی میشه...
اینجا صفحه مربوط به تورنمنت هست.
ماتومبامن از لیکویید اومد بیرون!!!
باید دید لیکویید چه جایگزینی برای کری داره؟؟ عایا شدو میره لیکویید؟؟
من فکر کنم یکی از رفقای miracle یا gh بهشون اضافه بشن. شاید miracle بره pos 1 و دنبال mid بگردن... مطمئن نیستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من کری خوبی فعلا سراغ ندارم اما اینطور که شما میگی گزینه ای مثل MagE- میمونه یا بخوان پیلر هایی مثل pajket و ... رو بیارن که باز هم اینا درحد ماتومبا نیستن حداقل تا اونجایی که من میدونم یا اینکه بخوان یه pub star بیارن که باز هم پلیر روی بورسی نیست فعلا و در اخر اینکه بخوان پلیر چینی بیارن که اینم بعیده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ ن : الیانس دیروز تیم allstarچین یعنی ehome رو برد و جالب بود
حالا یا mage یا یکی دیگه شاید. ولی pajkat اصلا. بازی کردنش به سبک بازی liquid نمیخورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alliance خیلی خوب بازی میکنه. تجربشون با هم زیاد شده. همشون پیشرفت کردن مخصوصا micke. ولی خب ehome هم خیلی وقت نیست که faith_bian برگشته. بنظرم بازم با اینحال برن upper
آپدیت: اصلا هیچ تیمی از گروهی به lower نمیره. پس upper برا دو تیم اول قطعیه. چی گفتم :d
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©