تقریبا با حرف ات مخالفمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بخاطر اینکه اگه یه پلیر دیگه ای مثل میراکل بیارن تیم از هم میپاشه و گنگی پیش میاد توی همه تیم های موفق هم نگاه کنی همیشه pos1یا2 قربانی اون یکی میشه مثلا توی vg معمولا اوری هیرو هایی میره که پاپارازی تو لیت بتونه بزنه و تو ارلی هم فارم کنه و یا توی سکرت اکثر بازی ها نیشا فرری فارم پلی میده و مید وان ارلی گیم رو کری میکنه و توی لیکویید هم همین بود ماتو قربانی میشد که میراکل بزنه (البته این نظر شخصی منه وقتی مسابقات رو نگاه میکنم ) الان هم لیکویید احتمالش تقریبا 0هست که بخاد پلیر چینی بیاره بخاطر اینکه توی همون چینگکوینگ میجور هم با شدو مشکل صحبت داشتن (انگلیسی این پلیر های چینی افتضاح هست چون نیاز ندارن انگلیسی یاد بگیرن بخاطر اینکه بازی زبان چینی داره و سرور اختصاصی دارن) و موشی هم دوران اش گذشت مثل fear اما من خودم موشی رو دوست دارم w33هم بیاد الان که دارم فکرشو میکنم شاید نتیجه خوبی نگیرن ولی فعلا بهترین پیک براشون وی ها هس
و در اخر من از کار لیکویید خوشم نیومد که یهو این موقع ورداره ماتو رو کیک کنه بقول ppdکه گفته لیکویید باید سر این کار جریمه شه که از ماتو استفاده کرده و دعوت مستقیم تی عای رو گرفته و حالا اخر فصل که شده اونو کیک کرده .و من بشخصه از کل تیم لیکویید فقط ماتو و مایند رو دوست داشتم الان هم که ماتو رفته
فقط تنها دلخوشی ام برای دیدن یه بازی reveng دار اینه که ماتو بره یه تیم خوب و توی براکت تی عای به لیکویید بخوره وبزنه لیکویید رو حذف کنه یا بفرسه لوزر براکت D: یه چی تو مایه های او جی پارسال