گاهی اوقات آخر بازی ها مینویسه due to high load stats will be shown later یا یه همچین چیزی . احتمالا همون ـهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گاهی اوقات آخر بازی ها مینویسه due to high load stats will be shown later یا یه همچین چیزی . احتمالا همون ـهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
BenyKhan (06-08-2015)
تشکرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اوکی شد
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
ببخشید این سایت دوتا باف مشکل نداره
من رفتم چک کنم هر چی بازی داشتم زده normal skill مثلا هیرو undying ساپورتر با این که sup مردم 10 کیل 15 اسیست و یه died داشتم بعد زده normal skill بعد آیدی یکی دوستامو دیدم طرف خیلی بدتر play داده نصفه آیتمای منو نداره نصف کیلامو نداره بعد 10 بارم مرده زده very high skiill این موضوع در مورد بقیه هیروها هم صدق میکنه
میشه بگید بر چه اساسی این امتیازتت رو میده
بارها و بارها گفته شده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به اکانت قبلیت هم بستگی داره ! به تعداد بازی که انجام دادی
Winrate
و هزار چیز دیگه
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
تو 9 ماه اخیر دو دست بازی کردم امروز هم دو دست این 4 تا hs شده کله بازی ها قدیمیم همش vhs
عجیبه احتمالا گفته این کم محلی میکنه خواسته تلافی کنه
کی گفته به اکانت قبلی هم بستگی داره ???????
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بنده میگم دلیل هم دارم به اندازه کافی برای اثباتش...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیلت چیه!؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
1-منظورتون به اکانت قبلی چیه من همین یه دونه اکانت رو دارم !!!!!!!!!!(پس ربطی به اکانت قبلی نداره)
2- اون هزار تا چیز دیگه چیه میشه واضح تر توضیح بدین
این دوستمون راست میگه به اکانت قبلی بستگی داره.منم اکانت قبلیم همش نرم بود،رفتم یه اکانت جدید ساختم یه چند تا نرم داد و بقیش های میزنه
فقط موقعی که اکانت جدید میسازید تیکی که میگه قبلا دوتا 2 داشتین رو بزنید
Sent from my LT29i using Tapatalk
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©