امشب بازیهای قشنگی قسمت اروپا dpc داره...فرصت کردید حتما ببینید
امشب بازیهای قشنگی قسمت اروپا dpc داره...فرصت کردید حتما ببینید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سه روز دیگه بازیهای Singapore Major شروع میشه و تا به امروز این بازیکنان/عوامل به دلایل مختلف از جمله Covid نمیتوانند در مسابقات حضور یابند:
Team Nigma - Mind Control
Virtus Pro - Nightfall
Neon Esports - Natsumi
Quincy Crew - MSS
Natus Vincere - Iceberg, ALWAYSWANNAFLY
Talent(s): Fogged
پ.ن: کلیه بازیکنان و عوامل در بدو ورود بمدت چهل و هشت ساعت برای تست کووید قرنطینه میشوند و محل برگزاری مسابقات نیز یک هتل خواهد بود. در طول برگزاری مسابقات هیچکس حق خروج از هتل را نخواهد داشت و تماشاگر حاضر نیز وجود نخواهد داشت.
به غیر از سیستمهای مختص انجام بازیها سیستم دیگری در اختیار بازیکنان قرار داده نخواهد شد. (بهمین دلیل بود که EG دوست داشت از Group Stage شروع کنه و به QC باخت اما بعدها بر اثر تساوی جدول دوباره بازی کردن و EG قرار شد از Playoff مسابقات شروع کنه دلیلش هم این بود که باور داشتند باتوجه به وضع موجود تیمی که بیشتر با سیستمهای حاضر در محل برگزاری مسابقات بازی کرده باشه بیشتر با اتمسفر بازیها آشنا شده و یک برتری اندکی نسبت به سایر رقبا خواهد داشت که البته من این رو شخصا داخل استریم از icex3 پرسیدم.)
پ.ن ۲: در اینجا هم میتونید یک عکس از "کیف هدایا"یی که (معمولا برگزار کنندگان مسابقات به بازیکنان شرکت کننده میدن) به GH بازیکن تیم Nigma رو ببینید که چند ساعت قبل تصویر اون رو در توئیتر منتشر کرده
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
تیمهای Na'Vi و beastcoast بدلیل ابتلای بازیکنانشون به covid و پیدا نکردن جایگزین مناسب در زمان باقیمانده از شرکت در مسابقات انصراف دادند.
یه جا صحبت از بهترین کستر های دوتا شد، اولین شخصی که یادش افتادم یه کستر بود که خیلی وقت پیش تو یه تورنمت بازی helicopter و phantom lancer رو گزارش کرد و اونقدر با هیجان گزارش کرد که هنوز بعضی جمله هاشو یادمه ولی خود بازی یادم نیست واسه کی بود (آخرش helicopter لب بیسشون جمعشون میکنه)
مخصوصا اون درگیری آخر همه چی قاطی شد بود هرکی هرچی داشت خالی میکرد، یه همچین چیزی گفت: they're mixing everything up.. the refrigerator , the... و من واقعا تعجب میکردم یه نفر چقدر نسبت به موقعیت داره خوب ری اکشن نشون میده نسبت به جو حرف میزنه (حتی تو گزارش های فوتبال هم همچین چیزی ندیدم)
اگه میشناسیدش نظرتون رو راجع بهش بگید که شما هم فکر میکنید بهترین کستره؟
ویرایش توسط reza : 04-25-2021 در ساعت 05:02 PM
Sharingan (04-05-2021)
پنهان کننده: اگر نتیجه بازی EG LGD را ندیدید لطفا باز نکنید
- جبران خلیل جبران
?
.
.
.
.
پنهان کننده: اگر نتیجه فینال مسابقات Singapore major را نمیدانید لطفا باز نکنید
- جبران خلیل جبران
؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
؟
؟
؟
؟
ضد حال بدی بود باخت EG وقتی که 2-0 هم توی فینال جلو بود
بازی های Abed با Storm رو خیلی نگاه کردم توی پابلیک و خیلی دوست داشتم همیشه ولی نمایش استورمش توی این 5 تا بازی فینال واقعا به این نتیجه رسیدم که حتی نزدیک به storm سومیل هم نمیتونه باشه
بخاطر تایم کاریم نتونستم بازیها رو کامل ببینم بجز فینال و نمیدونم دلیل باختشون چی بود واقعا ولی حالم گرفته شد
من امید اول قهرمانی رو VP میدونستم و تعجب کردم وقتی که خیلی زود حذف شد
کلا مجر دلچسبی نبود از لحاظ حساسیت و کامبک و کیفیت بازیها بنظرم حداقل واسه من
کسی در مورد امتیاز بندی فصل سوم DPC واسه Ti اطلاع داره ؟
الان گروه اروپا اپر براکت مسابقه هاشون به چه صورته توی گروه چندتا تیم حذف میشن اینجا
شانس Og va nigma چقدره واسه رسیدن به Ti
اشتباه این تاپیک پست دادم
Sharingan (04-17-2021)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©