پستتون رو منتقل کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب سعی میکنم در اینباره یک توضیح کامل بدم که دیگران هم استفاده بکنند
امتیاز بندی این سری طوریه که تیمها دو تا دسته تشکیل میدن
یک دسته تیمهای رده بالا یک دسته هم تیمهای رده پایینتر که هر دسته هم شامل هشت تا تیم میشه
این تیمها با هم در طول فصل بصورت bo3 بازی میکنن و دو تیم آخر دسته بالا در آخر فصل به دسته پایینتر سقوط میکنن و دو تیم اول دسته پایینتر هم در آخر فصل به دسته بالا صعود میکنن و در آخر هم تیمهای آخر جدول دسته پایینتر حذف میشن و فصل بعد دو تیم از قسمت open qualifier به این دسته راه پیدا خواهند کرد.
در حاشیه این مطلب هم اضافه کنم که بچههای ایران هر دو فصل تا به اینجا سعی کردن از طریق open qualifier راه پیدا کنند به مسابقات که خب موفق نشدند چون ریجنی که ما باید در اون رقابت کنیم اروپا هست و این ریجن در کنار چین پر رقابت ترین منطقه دوتا هست و راهیابی در اون خیلی سخت.
هرچند کوروکی و دیگر بازیکنها بدنبال اضافه کردن خطه جدیدی برای خاورمیانه و آفریقا در دستهبندی مناطق مسابقات دوتا ۲ هستند اما خب تقاضا باید بیشتر رشد بکنه...
حالا اما ادامه مطلب: تیمهای حاضر در قسمت دستهبندی بالاتر بر اساس جایگاهشون در جدول امتیاز DPC میگیرن که بیشترینش برای تیم اول گروه هست با ۵۰۰ امتیاز بعلاوه اینکه این تیم علاوه بر صعود به Major در آنجا مسابقات رو از مرحله پلیآف شروع خواهد کرد.
Major خودش سه تا مرحله داره (از چپ به راست): Wildcard, Group Stage, Playoff هر ریجن یا منطقه هم سهم مشخصی از این مراحل داره. مثلا NA و SA اصلا در Wildcard سهمیه ندارن.
سهمیه WildCard هم به تیمهای سوم جدول دسته بالاتر تعلق میگیره بعلاوه اینکه China و EU یک سهمیه اضافه دارن (یعنی تیم سوم و چهارم)
تیم دوم هر ریجن هم به مرحله گروهی Major راه پیدا میکنه. و همین
پ.ن: شانس Nigma برای TI بیشتر از OG هست چرا که بیشتر از سه برابر اونها امتیاز دارند (۱۷۰ امتیاز Nigma داره و ۴۲.۵ امتیاز هم OG که هر دو تیم بدلیل حذف یکی از بازیکنان فصل پیششون جریمه خوردن این شده امتیازشون)
اما در حالت کلی هر دو تیم بهتره که یا به فکر اول شدن و یا دوم شدن در جدول مسابقات راهیابی به Major باشند که هم امتیاز خوبی بگیرند و از اون طرف هم راحتتر در بین هشت تیم برتر Major قرار بگیرند چون فقط به اونها امتیاز DPC تعلق میگیره
در کل من شانس صعود OG رو اگر نگم محال بلکه خیلی سخت و کم میبینم. اما خب بالاخره احتمالش هست...برای هر دو تیم هر سری از بازیهای این مرحله حکم یک فینال رو از نظر اهمیت داره... اگر اونطور که حدس زدم هم Miracle برای Nigma بیاد pos 2 بازی کنه شانسشون خیلی بهتر هست.