وقتی یک مدت استفاده نکنی و 15 روز بیاد دیگه نمیشه کاریش کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربطی نداره الان با گوشی وصلی یا نه دیگه اون restrict اومده
وقتی یک مدت استفاده نکنی و 15 روز بیاد دیگه نمیشه کاریش کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربطی نداره الان با گوشی وصلی یا نه دیگه اون restrict اومده
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 4 ماه بیشتره استیم گارد گوشیم کامل فعاله
همین الان دارم راهت با کوشی فروش های مارکت رو تایید میکنم
موضوع اینه که استیم نمیدونم چرا احمق شده اصلا توجه نمیکنه من با گوشی وصل میشم میگه شما 7 روزه با گوشی به استیم وصل نشدی
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 08-17-2016 در ساعت 03:01 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یه کسی در مورد ترید هولد توضیح میده ؟ چهطوری میشه حذفش کرد؟
-----------------------
من الان 15 روز ترید بن هستم 5 6 روزش رفته الان اگه فردا برم با یه سیستم جدید وارد استیم شم 7 روز هم دوباره ترید بن میشم ...
بعد این دوتا با هم جمع میشن ؟! یعنی 15 + 7 ؟!
احتمالا وقتی می خواستی آیتمی رو توی market بفروشی این پیغام رو داد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارور می گه که یک بخش به نام confirmation در برنامه steam رو موبایل هست ، برای اینکه بخوای آیتمی که برای فروش قرار دادی ، توی market قرار بگیره ، به این بخش بری و تایید کنی .
"I'm the beast of bedtime tales."
Mohammad.S (08-19-2016),Mohammad_ai69 (08-19-2016)
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که نمیتونم تو بازی به کسی فرند رکوئست بدم به نظر شما مشکل چیه
چون آیدیت لیمیته باید 5 دلار استیم والت بخری ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (08-19-2016),Mohammad_ai69 (08-19-2016)
من یه اکانت رو همین الان فعال کردم با 10دلار ، یه بازی میخوام روش برای کسی بخرم که قیمتش 9.99$ هست ولی زمان خریدن میگه بایدد 0.61 دیگه هم توی حسابت داشته باشی
الان نمیتونم بخرم جریان چیه ؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این هم از قانونای مسخره جدیده استیمه ! قبلا تا آخرین سنت اکانتم میتونستی بازی بخری !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
سلام من بازی stronhold crusader 2 رو دانلود کردم و بعد از نصب وقتی روش کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه بلکه میره تو استیم قسمتی که باید این بازی رو خرید لطفا کمکم کنید چیکار کنم استیم گیر نده حتی اینترنت رو هم میبندم و همینطور استیمو و وقتی کلیک میکنم تا اجرا بشه بازم استیم میاره
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©