سلام من چند روز پیش یه اکانت cs go خریداری کردم صاحب اکانت بهم گفت که از استیم بیام بیرون تا کارشو انجام بدم ولی من یادم رفت حالا یه پیغام میده is not available in your territory .حالا میگه چون دوتا اکانت همزمان وصل بوده این چور شده.
سلام من چند روز پیش یه اکانت cs go خریداری کردم صاحب اکانت بهم گفت که از استیم بیام بیرون تا کارشو انجام بدم ولی من یادم رفت حالا یه پیغام میده is not available in your territory .حالا میگه چون دوتا اکانت همزمان وصل بوده این چور شده.
ویرایش توسط Ezio : 06-13-2018 در ساعت 03:06 PM
سلام چرا درقسمتی که داخل استیم لول رو نمایش میده تغییری نمی کنه مثلا لولم در دوتا 34 ولی اونجا صفر رو نشون میده
لول استیم با لول دوتا فرق داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (08-03-2018)
سلام جدیدا کسی مشکل فرند لیست استیم رو داره؟ استیم انلاینه و میشه بازی کرد ولی بخش فرند ها انلاین نمیشه و ارور میده: Friends Network Unreachable
با قند شکن هم درست نشد
نمیدونم برا منم همینطوره ولی با وی پی امتحان نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضیا این مشکلو ندارن ظاهرا از ویندوز یا نت میتونه باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم این مشکلو داشتم که با قند شکن فیکس میشد
بدون قند شکن هم میتونید با استیم فرندز قبلی بیاید، راهش اینه که از پوشه استیم رو steam.exe کلیک راست کنید send to desktop بزنید تا یه shortcut تو دسکتاپ براتون بسازه
بعدش برید روی اون shortcut جدید کلیک راست بزنید و properties و زیر سربرگ shortcut قسمت target که ادرس فایل رو زیده اخرش با یدونه فاصله این رو اضافه کنید nochatui -nofriendsui- و باید شبیه این بشه اگه استیمتون تو درایو C هست
C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe" -nochatui -nofriendsui"
بعدش استیم رو ببندید از اول باز کنید تا فرند استیم با حالت قدیمی باز شه که مشکلی نداشت
♀♠♥ßKß♥♠♀ (11-17-2018),FCB (08-24-2018),Soul Keeper (08-24-2018)
سلام
کسی می دونه workshop اپدیت چطور می شه کنسل کرد که دیگه نیاد با اینکه DLC ایش تیک نخورده اما باز اپدیت workshop میاد برام !
custom game هارو uninstall کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (11-17-2018)
یه بار استیمو پاک کردم با بگ اپ دوباره دوتا دو ریختم روش باز درست نشد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
custom گیم ندارم روی اسیتم الان سه تا گیم هست که فقط دوتا 2 نصبه
Dota 2
dota 2 test
insurgency
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©