والا از اول مشکلی تو لاگین نداشتم،
فقط هر 2 دقیقه استیم Dc میشد، دیروز dc حل شد ولی پینگ خیلی زیاد بود، نمیشد بازی کرد، الانم بهتر شده ولی لگ میزنه نمیشه خوب بازی کرد.
والا از اول مشکلی تو لاگین نداشتم،
فقط هر 2 دقیقه استیم Dc میشد، دیروز dc حل شد ولی پینگ خیلی زیاد بود، نمیشد بازی کرد، الانم بهتر شده ولی لگ میزنه نمیشه خوب بازی کرد.
من تو بازی میرم و میتونم بازی کنم فقط کمی لگ داره که تا فردا فکر کنم درست شه
من مخابراتم و ظاهرا مخابرات همیشه از در آخر اوله
باز دم شماها گرم میتونید لاگین حتی پلی ...
عزیز منم اینترنم مخابراته
بله من شیرازی هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دو تا نت دارم ، یکی 512 نامحدود مخابرات و یکی 2 مگ وایمکس مبین نت
نت مخابرات خیلی عالی هست(مرکز امیرکبیر) الان هم با وجود این مشکل هنوز خوب کار میکنه و میتوم دانلود کنم و به استیم هم خیلی راحت لاگین میشم سرعت دانلودم با IDM د رتمام ساعات شبانه روز 60kb هست
وایمکس مبین نت هم الان یک هفته هست قطع شده به خاطر این مشکل جدید
استیم درست شده ؟ مشکل نت حل شده ؟
برای من همچنان لاگین نمیشه
پس چرا دوستان دارن میگن دارن بازی میکنن ! چون اخیرا اپدیت هم اومده برا استیم ، 2 روز پیش باز میشد از وقتی اپدیت که اومده ، لاگین نمیشه . باید نت درست شده باشه که بشه اپدیت رو کرد بعد لاگین میشه .
بعد از 5 روز الان استیم لاگین شد
omg
دیروز ظهر خیلی ها نت هاشون درست شد
ما هم به زودی درست میشیم
مال من هم الان درست شد . pc و مودم رو خاموش روشن کن دوباره استیم رو بیار بالا . 63 مگ داره ماله من اپدیت میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©