حتما کسی نمیدونه که جوابتو نمیدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاپیک جداهم بزنی همینه وضعیت
حتما کسی نمیدونه که جوابتو نمیدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاپیک جداهم بزنی همینه وضعیت
سلام دوستان من می خوام با یه آیدی دیگه اونلاین شم اما این ارور رو میده ولی با آیدی که همیشه باهاش بودم اونلاین می شه کسی می دونه اینجا بگه پلیز
http://forum.dotabaz.com/uploaded/11_01382129398.jpg
Link
برای من خودم اینطوری شده بود بعده win عوض کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه بار مدم res بده چند بار امتحان کن اگه نشد از V*P*Nاستفاده کن
سلام
من استیم رو وقتی میزنم میزنه کانکت تو (اسم اکانتم) بعد هچی دیگه
بعد چند دقیقه not respond میده و بسته میشه
میشه بگید مشکل چیه؟
1.اگه از green luma یا smart steam استفاده میکنید اولین دلیلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2.بعد ممکنه خطه نت باشه چون فعلا خط ها خیلی کند شده
3.استیم با ایدی ایران خیلی مچ نیست و بعضی وقت ها طول میکشه تا بیاد بالا
ادرسی که من میبینم بهش دادین مربوط به درایو c ویندوز هستش که قبلا پاک شده . مگه شما بکاپ که گرفتین توی داریو دیگه نریختین که پاک نشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد اینو بگم که نیاز نیست حتما بکاپ بگیرین ، شما کل پوشه steam رو یه جا کپی کنید و داشته باشید کافیه و کار میکنه
داداش میدونم تو درایو E داشتم کپی کردم تو c دوبارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی کلا راهی نیس؟
امکان نداره تو پوشه ای فایل بک اپ گرفته شده توسط استیم با پسوند های مخصوصش باشه بعد اون گزینه Next روشن نشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به علاوه مسیر بک اپ شما یه خورده عجیبه چون وقتی میخواین بک اپ بگیرین معمولا ریخته میشه تو مسیر پیش فرض Steam==>Backups==>Dota 2 و البته اینکه تو مسیر پیش فرض نیست غیر عادی نیست، چون هر کسی ممکنه بک اپشو تو هر کجایی از کامپیوترش بریزه این برای من غیر عادیه که بک اپ شما شما توی پوشه استیم قرار داره، و یه مسیر دیگه غیر از مسیر پیش فرض داره و اسم پوشه اخری هم که باید Dota 2 باشه dota 2 beta هست چون استیم وقتی بک اپ درست میکنه خودش یه پوشه به اسم Dota 2 (درواقع اسم دقیق بازی که ازش بک اپ میگیرینه) میسازه بعد بک اپو میریزه اونجا . یعنی فرقی نمیکنه شما هرجا که ادرس بدید بک اپ رو اونجا بریزه، یه پوشه Dota 2 اونجا درست میکنه بک اپ میره داخل اون (مگه اینکه شما اسم پوشه هارو بعد از ریخته شدن بک اپ تغییر داده باشید که در این صورت شاید با عوض کردن اسم اخرین پوشه ای که بک اپ توشه به Dota 2 درست بشه) . این احتمال هم هست که به خاطر تغییر ویندوز باشه. البته وقتی من ویندوزمو عوز کردم برای من همچین مشکلی پیش نیومد.
و بعد هم شما مطمعنید که احیانا خود بازیو به جای بک اپ کپی نکردید؟ منظورم فایل های خود بازی در مسیر Steam==>SteammApss==>Common==>dota 2 beta هست چون خیلی شبیه به ادرسیه که توی فیلد نشون داده میشه . . .
در ضمن فقط وقتی گزینه Next روشن میشه که توی پوشه ای که ادرس دادید فایل های فشرده شده توسط استیم وجود داشته باشه . نمیشه100% گفت اشکال از کجاست ولی احتمالا یا ادرس بک اپتونو اشتباه دادید و یا بک پاتون ناقصه و مشکلی چیزی داره که استیم قبول نمیکنه.
Four-Eyes (10-20-2013)
من امروز ویندوز عوض کردم ولی بعد که استیم رو اجرا کردم 1 ساعت خودشو اپ کرد حالا هم میگه بازی dota 2 و csgo نصب نیست باید دانلود کنی حالا چیکار کنم؟
من قبل از این 1000 بار ویندوز عوض کرد بودم مشکلی پیش نیومد بود.فایل های هر دو بازی هم سر جای خودشون هستند
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Dota1 (08-17-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©