والا الان همه رفیقام اینطوری شدن . به جز خودم . از اونجایی که ت*ر*م هستیم با تغییر دادن کشور درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا الان همه رفیقام اینطوری شدن . به جز خودم . از اونجایی که ت*ر*م هستیم با تغییر دادن کشور درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم همینجوری هستم ولی یه راهه حل هست وقتی dcشدین مودم رو ریستارت کنین حل میشه![]()
ya ba gh*a*n*d she*kan ham berin fixe
هی کدوم از این راه حل نیست من خودم دیروز اینطوری شدم مدمو خاموش کردم بازم نشد . همون راحی که گفتم 100% کار میکنه
مشکل حل شد با ساختن یوزر جدید وارد استیم شدم
Mohammad_ai69 (03-27-2014)
دیدم دوستان از dc شدن استیم شاکی اند ، خواستم بگم من این مشکل رو امروز پیدا کردم بازی ای که تازه تو دست گرفته بودمش رو فرت DC شدم و دیگه نتونستم وصل شم و Abbadon شدم![]()
با سلام چطری یک بازی رو از حالت Purchase در بیارم مثلا من CS GO رو یکی دیگه از سیستم ها ریختم Purchase امده اونو چیکار کنم که تبدیل به پلیه شه
با سلام
من و برادرم و یکی دو نفر دیگه رو میشناسم سرویس دهنده های اینترنتمون باهم فرق داره و دقیقه 10 12 دیسکانکت میشیم و دیگه کانکت نمیشیم با اینکه اینترنت وصله و فقط مربود به دوتا 2 نیست من کانتر استریک گلوبال دارم اون هم مدتیه بن شدم چون بعد 10 12 دقیقه از بازی دی سی میشه و دیگه کانکت نمیشه فقط یک هفته این بلا سر ما اومده کسی نفهمیده مشکل از کجاست ؟ چه کار باید کرد ؟
دوست عزیز این مشکل برای خیلی ها به وجود اومده و احتمال زیاد از استیم باشه چون چند بازی مختلف دی سی میشه ، ربطی به اینترنت نداره چون بعضی از خارجی ها هم این مشکل رو دارن باید صبر کنید که به زودی فیکس بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با ارض سلام یه سوال استیمی آقایون چرا من بعد از مدتی نمی تونم با استیمی که روی کامپیو ترم هست لوگین شم .
در صورتی که استیم رو تعویض کنم میشه اما خسته شدم دیگه یکی بیگه چی کار کنم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©