دوستان خواهش میکنم کسی نیست کمکم کنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا سخته تو خابگاه بدون این بازی واسم
مرسی دوستان
دوستان خواهش میکنم کسی نیست کمکم کنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا سخته تو خابگاه بدون این بازی واسم
مرسی دوستان
اگه شد بگو ما هم استفاده کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اینا همش تروجان و بد افزاره برای گول زدن افراد سادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هم چین چیزی ممکن نیست چون استیم هر چقدم بازیاشو به f بده و براش مهم نباشه هرچی مربوط به سودش باشه رو دو دستی میچسبه
و به نظرت اگه اینجور چیزی بود کسی الان ولت میخرید یا قیمت ایتما بدون تغییر میموند ؟!
''iMM (01-20-2015)
سلام دوستان من همه ی تیکت هام به استیم رو بستم الآن میخوام 1دونه بزنم اکانتم رو خودم بستم یکی داشت لاگین میشد.
گزینه هایی که میزنم به ترتیب:
problem with steam
account issues
suspended\restricted account
help me with steam
subject: open my locked account
acc login name:*****
hello i am **** i locked my account because someone was trying to log in my account from another computer
اسکرین شات هم گذاشتم.
بخش CD-Key خالیه مشکل کجاس؟ ایمیل فعاله
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ما هم نمیتونیم
https://support.steampowered.com/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید برید استیم ساپورت و اکانت بسازین و مشکلتون رو مطرح کتید.
حدود 2 هفته طول میکشه که جواب بدن.
رهی (02-18-2015)
ای بابا بیخیال پس
من الان اکانت جدید ساختم ولی نمیتونم باهاش فند اد کنم چی کارش کنم ؟؟
ایمیل رو هم تایید کردم ولی نمیشه !
سلام
من میخواستم دوتا 2 رو رستور کنم ولی نمیشه
با انتقال بازی
ولی وقتی به settings میرم بعد قسمت download بعد add library folder رو میزنم بعدش که میخوام دوتا رو ادد کنم مینوسه : new steam library folder must be empty
چیکار باید کنم؟ دوتا توی libraru هست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©