سلام من موقعی که میام از استیم چیزی دانلود کنم سرعت به صورت فزاینده ای کم می شود . چه گنم تا سرعت بالا بره نت 512 مخابرات هست.
سلام من موقعی که میام از استیم چیزی دانلود کنم سرعت به صورت فزاینده ای کم می شود . چه گنم تا سرعت بالا بره نت 512 مخابرات هست.
میتونید region دانلود رو عوض کنید. به قسمت options برید و بعد downloads از اونجا region رو انتخاب کنید(خودم از germany - frankfurt استفاده میکنم)
V*P*N هم میتونه جواب بده(برای من که سرعت رو بالا میبره )
پ.ن : یه راه دیگه هم هست اینه که از سایت های دیگه backup ـش رو دانلود کنید و بعدش restore کنین.
bayani (10-07-2015)
سلام
من در استیم اکانت ساختم ولی نمیدونم چطور باید وارکرافتو آنلاین بازی کنم
میشه یه توضیح در مورد نحوه آنلاین بازی کردن وارکرافت در استیم بدین(از مرحله بعد از ثبت نام در استیم)
ممنون میشم
دوست عزیز استیم از وارکرافت که پشتیبانی نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه منظورتون دوتا2 هستش باید برید 7 گیگ فایلش رو با سرچ تو استیم دانلود کنید
The enemy of my enemy is my Friend
برای وارکرفت باید battlenet داشته باشی استیم وارکرفت رو ساپورت نمیکنه ولی اگر میخوای دوتا2 بازی کنی از خود استیم به صورت free میتونی دانلود کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (10-10-2015)
داداش میتونی به طور تصویری بگی چطور دانلود کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا یه سایتی بگو که بک آپ دوتا 2 رو آخرین نسخشو بده و طریقه استفاده از بکاپ هم بگو لطفا
شما اول میری اینجا:Untitled.jpgThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدش توی قسمت سرچ Dota 2رو سرچ میکنی که این میاد:Untitled2.jpg
بعدش توی صفحه ی دوتا 2 باید به جای این Download dota 2بیاد:Untitled3.jpg
و بعدش هم کارای دانلودش رو میکنی و تموم.
سایتی هم که بک اپ بروز رو داشته باشه نیست اگر باشه پولیه
ویرایش توسط Lone Star : 10-10-2015 در ساعت 10:10 PM
WardeN (10-11-2015)
ممنون از راهنماییتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم مشکلی نداره بصورت یکپارچه دانلود نشه dota2?(چون حجمش خیلی بالاس یعنی اگه مثلا طی 6 روز دانلود شه اشکالی نداره به جای دو روز؟)
بعد من cd key ندارم و نمیخوام بخرم خواستم بدونم بدون وارد کردن cd key میشه دوتا2 بازی کرد؟
دوتا 2 رایگان هست
تا جایه ممکن سعی کنین خیلی قطع و وصل نکنید اما به صورت عادی مشکلی نداره که یکپارجه دانلود نشه
دوتا 2 خیلی براش اپدیت میاد اگه متوقفش کنی بعد مثلا 10 ساعت دوباره بزاری رو دانلود هرچی دان کردی میپره از اول میارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس اگه اینترنتت سرعتش پایینه باید بک اپشو از سایتا بگیری
دوتا 2 رایگانه نیازی یه سی دی کی نداره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©