دوست عزیز شما باید مشخص میکردی این 3 isp رو برای چه کارهایی میخواین.
من یه راهنمایی بهتون میکنم که امیدوارم بتونین ازش استفاده کنید:
ببینید همونطور که قبلا گفتم پارس آنلاین یکی از بهترین isp توی تهران و حتی شهرستان است(اگه تهران باشین بهتره).از نظر پینگ که پست های قبل دربارش صحبت کردم درباره سرعت دانلودش باید بگم توی شرکت برایتون میتونن برست 4 مگ ببندن که سرعت فضایی میشه!!! من خودم قدیم استفاده میکردم با 128 تا 1مگ راحت میره! یه چیز دیگه درباره پارس آنلاین بگم اینکه سرویس های نامحدودش جایزه مصرف منصفانه دارن! یعنی شما اگه 20 گیگ دان کنی سرعتت دیگه بدون برست میشه یعنی سرعت واقعی 128(15 تا 20 کیلوبیت).
درباره شاتل هم بگم که با توجه به دوستانم در استیم پینگ زیاد جالبی نداره ولی سرعت دانلود واقعا بالایی داره که اگه میخواین برای دانلود کردن نت بگیرین گزینه خوبیه.
آسیاتک هم شنیدم جدیدا به شدت داغون شده(چه پینگ چه سرعت) بنده پیشنهاد میکنم از آسیاتک نگیرین چون صبح بلند میشین پینگتون رفته رو 500-600 دیگه پایینم نمیاد!
در کل بنده پیشنهاد میکنم اگه برای گیم نت میخواین از شرکت تهران رسانه سرویس بگیرین چون پینگش واقعا پایینه(البته اگه تو منطقه پوشش دهی بودی) و اگه برای سرعت دانلود و گیم میخواین پارس آنلاین خوبه اگرم برای دانلود فقط میخوای شاتل خوبه. در هر صورت سراغ آسیاتک نرو
.