baba vel konid in interaneto!!!!!!!
kheili sorate interneteshon ziade!!!!!!!raftan interanet ham zadan
baba vel konid in interaneto!!!!!!!
kheili sorate interneteshon ziade!!!!!!!raftan interanet ham zadan
صادق جان هم اشاره کردند لطفا فارسی تایپ کنید. :smile10:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بابا ول كنيد اين اينترانتو خيلي سرعت اينترنتشون زياده!!!!!!!!!رفتن اينترانت هم زدن!!!!!!
Viper (12-08-2012)
خو در حال حاظر سرعت ایشون بیشتر هست! 1مگ می شه 125 کیلو بایت ولی حد اقل سرعت ایشون 150 هست و عموما 200 گلایه چی رو دارن یکی از مشکلات ایران اینه که مردم در مورد بعضی چیزا اطلاع کامل ندارن ایراد می گیرن من سر همین مورد جای دیگه برام در گیری پیش اومد طرف فرق بین بیت و بایت رو نمی دونست من گفتم سرعتم 4 مگ هست می گفت همچین سرعتی نداریم! بعد سرعتی که خودش برا نتش می گفت می شد حدود 4.7 مگابیت
کال اف 6 با این که باید خیلی سریع به کلیک پاسخ بده و سریع باشه نت کمتری مصرف میکنه خیلی کم ولی این دوتا 2 پدرمو در اورده:smile6:
حدودا 20 کی دائم نت میکشه موقع بازی
بابا من که بازی میکنم هر 2تا ساعتی 50 مگابایت میسوزونه مثل هم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته من کااف 6 را با استیم بازی نمیکنم با برنامه تانگل انلاین بازی میکنم
اقا 1 سوال دارم ولی به این بخش مربوت نیست
شما ها نیت نا محدود دارین یا محدود و اگر نا محدود داری از کدوم شرکت
چون حمله نت های نه محدود جمع شده
ببخشید خیلی برام مهمه
الان از تعجب دارم شاخ در میارم یکجا هستم نتش shabdiz 512 است ماهی هرچقدر بخواین شارژ کنید(اعتباری مثل ایرانسل) سرعت دانلود 440 kbps !!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم بخاطر اینه که share نشده و منطقه ای است که نت کم دارن.(همه ips ها سرویس نمیدن)
Viper (01-04-2013)
عزیز من احتمالا به همون دلیل که بودن تعداد isp هاست.
البته بعضی اوقات نتت خیلی شاخ میشه مثلا من از استیم پیک دانلود 1.1 mb دارم :d
من که نامحدود دارم و از مخابرات هم گرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلا از شرکت تکنو 2000 میگرفتم که شارژی بود ولی خیلی زود شارژش تموم میشد و بعضی وقت ها هم قطعی اینترنت داشتم...
اگه میخوای بگیری بهترین راه نامحدوده و از مخابرات باید بگیری
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©